Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt 32 évben milyen...

Az elmúlt 32 évben milyen komoly baloldali kormányhoz köthető események történtek Mo.-on?

Figyelt kérdés

Néhány eszembe jutott de biztos van még:

- MDF kormány sikertelen gazdaságpolitikája miatt áremelés, benzinár emelés => taxis blokád.

- Horn kormány sikertelen gazdaságpolitikája miatt áremelés => Bokros csomag

- Medgyesi, Gyurcsány, Bajnai kormány idején sikertelen gazdaságpolitikája miatt áremelés, => konvergencia program (nagyobb megszorítás még nem volt)

Tényleg ennyi?

2022. febr. 7. 11:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%

Én szeretnék szolidaritálni a kedves kormánypárti kommentelőkkel.

Nem lehet könnyű elérni azt, hogy ennyi "jót", amit pártunk és kormányunk tett értünk, mások is "jónak" lássák. Minden tiszteletem annak, aki a szrt el tudja aranynak adni! Igaz, hogy az továbbra is büdös marad, de attól, még nem semmi teljesitmény! Respect srácok!

2022. febr. 7. 12:38
 22/28 anonim ***** válasza:
35%

#15 "Én nálam valami qvára félremehetett, hogy a fletós gyenge fizetésemből tudtam annó venni egy autót, meg évi 2x 1 hetes nyaralás/telelés is belefért, meg egy csomó koncert, ma meg épp, hogy farhátot tudok ugyanannyi pénzből venni..."

Hát ha neked ugyanannyi a pénzed most, mint volt 15 évvel ezelőtt, akkor nem csodálom ha ma nem tudsz belőle annyi mindent megvenni, mint korábban. Ez mindig így van.

Amikor gyerek voltam 1,5Ft volt egy gombóc fagyi és egyszer kaptam a nagymamámtól ajándékba 100Ft-t. Milyen rossz is hogy akkor mennyi mindent tudtam abból a 100Ft-ból venni, most meg hiába van 100Ft-t a zsebemben, még 2 kifli sem mindig jön ki belőle, ugye?

"Apróság", hogy közben már nem csak 100Ft van a zsebemben.

Ja, nem.

Ez az infláció és bizony a bérek emelkedése jóval magasabb volt, mint az infláció. Ha neked most ugyanannyi a béred, mint 15 éve akkor valamit nagyon rosszul csináltál és ne csodálkozz ha nem elég semmire!

2022. febr. 7. 12:40
 23/28 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy a valóság és a tények makacs dolgok.

Most jelenleg annyira szarul megy a magyarnak hogy nem lehet üres éttermet találni vagy esetleg nyárra szállást foglalni.

Fleto idején meg olyan jól ment hogy mindent be kellett zárni. Maga fleto ismerte el hogy elkúrt@ de ez nyilván semmiség.

2022. febr. 7. 12:46
 24/28 anonim ***** válasza:
Tökre igazad van kérdező, tutkófrankón!
2022. febr. 7. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

Mennyit krumplit fizettek ezért?

Hozzátéve nyilván, a Fidesz érdekeltségnek jól megy ez nem vitatja senki.

De azért mennek el ebből az országból a diplomások mert olyan jó hely...

2022. febr. 7. 12:54
 26/28 anonim ***** válasza:
52%
Gondolod, hogy hiányzik bárki is a kérdezőnek, amikor Magyarország farhátkorát éljük?!
2022. febr. 7. 12:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Bon voyage!!!
2022. febr. 7. 13:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Leamortizálták - az "SZDSZ"-szel karöltve - az amúgy is nehéz helyzetben lévő Magyar Honvédséget az agyagos föld alá.

Az állami alkalmazottak 20 éven keresztül egy helyben topogtak - az illetmény- és technikai háttér fejlesztés területén. Utak gyakorlatilag nem épültek, - csak a díjakat szedegették a maradék használatáért, de azt nagy szorgalommal - és ebből a lakosság egy hatalmas, kinyújtott középső ujjat látott viszont!

2022. febr. 10. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!