Orbán milyen indokokra hivatkozva nem vitázott a 2010-es, 2014-es és 2018-as választások elõtt?
Már elfelejtettem és érdekelne, hogy akkoriban mik voltak a kifogásai.
Megjegyzem, ez már nevetséges, hogy most negyedszerre (!) is talál valami okot, a hívei meg bekajálják :)
Szóval emlékszik valaki, hogy a többi választás elött miért nem?
Nekem úgy rémlik, hogy kb ugyanez, hogy nincs kivel, mert nincs méltő ellenzék...
Csakhát kilóg a lóláb, hogy a csúnya vereség óta nincs vita, pedig azóta szerintem ő is fejlődött sokat, megnézném azt a vitát, és sokan mások is, hiába zengi a teljes megafon csapat, hogy jajj de nincs kivel vitázni, mindenki tudja hogy van :D Emellett nem túl szimpatikus ez a hozzáállás az ellenfélhez, nem csak MZP van a kalapban, egy nagy vita illendő lenne.
Ez az Orbáni igazságosság. Amikor Medgyessy vonakodott elfogadni a vitára hívást, gyávának nevezte a fidesz.
Most meg kimérik maguknak és hangzatos menekülődjmákkal szórakoztatják a közvéleményt.
Orbán csak addig erőltette a vitát, amíg az neki érdekében állt. Meg amíg fel nem mostak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!