A lottót vajon manipulálják és a telitalálatot valójában a politikai elit rakja el?
alapból nem hiszem de én ebben az országban SEMMIN nem csodálkoznék már
idáig jutottunk egy tolvaj falusi nímanddal
Kár lenne ilyesmivel szórakozni amikor napi szinten 100-szor több pénzt tesznek zsebre.
Csak tavaly 14 ezer milliárd Ft adót szedtek be, erre még rájön a végtelen sok EU-s támogatás, na meg a cégektől befolyó kenőpénzek.
Ebből én magyar lakosként egy Ft-ot nem láttam viszont, úgy nagyjából a 90%-át ellophatják mert nem kerül vissza a rendszerbe, az biztos. Oktatásra, egészségügyre nem költenek, az utak olyan állapotban hogy terepjáró kell a belvárosba, közvilágítás a mi utcánkban pl. nincs már évek óta. Tudok olyan helyet Budapesten amit a mai napig nem betonoztak le.
Némi segély megy néhány embernek de ez elhanyagolható. Max pár milliárd lehet. Nagyjából olyan 1000 milliárd Ft-ot tesz évente zsebre az elit.
Persze majd jön a Fideszes troll aki megmagyarázza hogy de nem is, csakhogy egyetlen kézzelfogható bizonyítéka nincs! Csak az van, amit a saját bőrünkön tapasztalunk: a magyar ember egy Ft-ot nem lát viszont a befizetett adóból.
igen, így van.
a sok buta proli meg elhiszi, hogy nyerhet.
én már a négyes létezésében is kételkedek, bár korábban még volt rá esély, de már arra sincs szerintem
Simán eldicsekednék vele.
Ingyen sör a kocsmába ahová járok mindenkinek egy hétig!
Nem hiszem. Pl. Puttón elég gyakran, úgy havonta 1-2x is beköszön nekem a 45000-es nyeremény!
Mondjuk, rendszeresen űzöm alaptéten, 50 húzásossal (Napi 1 max 2-szer.) És gyakran 10000 fölött terem rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!