Sokan miért éltetik annak a vénasszonynak a viselkedését, aki megütötte Márki-Zayt?
https://www.youtube.com/watch?v=ilKKozC5gqc
Márki-Zay még legalább még nem kormányzott, így nem értem, miért vannak ellene. Orbán közelébe ez a nyanya se tudna ilyen közel jutni, mivel testőrök védik. De úgy látszik az embereknek rendben van az, hogy Mészáros Lőrinc, meg a többi fideszes gazdagodik.
Elárulom mi lesz ha a fidesz lesz megválasztva: kötelező oltás, egekig megemelkedett árak az árstop miatt, kevesebb fizetés. Remélem a fideszesek, majd akkor is így fognak örülni, főleg ez a nyanya.
Kultúra teljes hiánya. Csőcselék társadalom.
Nem véletlen hogy ez a "miniferi" szint amivel meg lehet szólítani az aljanépet.
" De úgy látszik az embereknek rendben van az, hogy Mészáros Lőrinc, meg a többi fideszes gazdagodik."
Jól látod, teljesen rendben van nekik. A fideszre kb. három féle ember szavaz szerintem (lehet, hogy baromság, amit írok, de nekem ez a meglátásom): vannak a baloldal-sérültek. Na, ők azok, akik akkor is Orbánra szavaznának, ha kiderülne róla, hogy sátánista orgiákon vesz részt. Nekik minden mindegy, annyira utálják a "komcsikat". Van a második csapat, a középosztály pragmatikus része, akit csak az érdekel, hogy gazdaságilag nagyjából stabilitás legyen. Ők elvi alapon nem szavaznának a fideszre, de hoznak egy kompromisszumot, mondván, legalább kiszámítható a kormányzás.
És van a legalsó réteg, a zárcsökkentők, az iskolázatlanok és kiszolgáltatottak, akik azt se tudják, mi folyik a politikában, nekik csak az számít, hogy néha kapnak segélyt, meg krumplit.
Aztán vannak még biztos átmeneti rétegek, vannak a bajszostarisznyás keresztyénkonzervatív fiatalok meg hasonlók, de szerintem ez a három fő csoport van nagyjából. Meg hát ugye vannak a NER-vállalkozók, akik a felfelé kilógnak a 2. rétegből. Ők azok, akik "jól jártak". Ők is hűségesek lesznek a nerhez.
Szóval ez nem az az ország, ahol érdekli a korrupció az emberek nagyrészét. Szerintem ez amúgy általában jellemző Kelet-Európára: úgy vannak vele az emberek, hogy "azok ott fent ígyis-úgyis lopnak", nem élték meg soha azt, hogy saját magukat képviselik és békés, polgári jogállam van. Itt, Mo.-n történelmi okokból a biztonság az első. A butább emberek körében ez azt jelenti, hogy kell egy erős vezető, aki nemzeti atyácska módjára megvéd minket meg tud mindent.
MZP mögé meg látványosan nem áll be a baloldali média sem, engem inkább ez irritál. A fideszesek meg azért vannak ellene, mert a fidesz 0-24-ben uszít ellene. Elhitetik a sok egyszerű emberrel, hogy felmegy a rezsi, ha jön MZP, és ezek a buta, könnyen fanatizálható rétegek máris mint az ördögre, úgy néznek rá. Erről szól ma a politika. Hogy mennyi a rezsi. Ezt köszönhetjük Orbán Viktornak.
"
Mert így még senki sem alázta meg a rokkantakat,a mai Magyarországon. A néni,így reagált."
Jaj, hagyjuk már ezt a baromságot. Senki nem alázott meg senkit, MZP-nek volt egy olyan elszólása, ahol használta a "fogyatékosok" szót. Szó sem volt rokkantakról, a fideszes propagandistákra gondolt. Annyira irritáló ez a szándékos félreértés. Meg úgy általában ez a képmutató túlérzékenység, ez a kamufelháborodás, miközben orbánék olyan gyűlöletkampányt csináltak, hogy ma talán mi vagyunk a legantiszemitább állam az EU-ban, és káromkodásnak számít a neve külföldön. Meg vidéken a szerencsétlen agymosottak megverik a migránsnak kinéző embereket. De ez persze titeket nem zavar, mert ezt a szent orbán csinálta. Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!