Tudták, hogy a kétfarkú kutyások is indulnak a önkormányzati választásokon?
Figyelt kérdés
Azért ez nagyon durva nem?2010. szept. 10. 18:06
1/12 anonim válasza:
szerintem a faláb sokkal durvább
2/12 anonim válasza:
hol? van ahol összegyűlt a cetli?
3/12 anonim válasza:
én tudtam, mondjuk nem nagyon keresgéltem utána, de Mogács videókat néztem és belefutottam egy mindig, mindenkor mindent eredeti, és valós színben feltüntető televízió adó egyik műsorának felvételébe (atw, nem tudom érződik-e az irónia... (mert a cionizmus részükről igen)). Egyébként poén, meg jópofa dolog, csak a helyzet jelenleg nem olyan, hogy poénra kéne venni. Svájcban játszanak ilyet, vagy Monacoban.
4/12 A kérdező kommentje:
Ezek a szervezetek kérték az OVB-nél nyilvántartásba vételüket.
2010. szept. 10. 18:29
5/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ebben a szervezetben csak kankutyák indulhatnak :)
2010. szept. 10. 18:31
7/12 anonim válasza:
Aki ezt úgy fogja fel, hogy be kéne tiltani őket, feleslegesek stb. annak nincs humorja. És miért ne lenne olyan a helyzet hogy ne kéne viccelődni? Én nekik adtam a kopogtatócédulát, mert az összes párt ugyanaz, ők a kivétel.
8/12 anonim válasza:
Azt is tudom hogy alig volt olyan hülye, aki adott volna nekik kopogtatót. Ezért hála Istennek maradnak ott ahol voltak.
9/12 anonim válasza:
18:37: Ez politika, nem humor. Mennyen el humoristának. Magyarországgal kell törődni és nem poénkodni. Jó hülye vagy te is barátom. Pénzhez juttatod ezeket a nyomorultakat ...
10/12 anonim válasza:
Hihetetlen h mennyire nem érti meg senki h ez nem más mint egy nagy fricska a pártoknak. azt jelzi h kezd elegünk lenni belőlük. remélem nyernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!