Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Depressziós vagyok a Fidesz...

Depressziós vagyok a Fidesz miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy minden egyre rosszabb itthon, a Fidesz pedig cinikusan magasról tesz a kisemberekre.

Sötétnek látom a jelent és a jövőt. Az ellenzéknél sem látom a reményt.

Meneküljek Ausztriába? Még egy ottani gyári melós is sokkal jobban él...

Szégyen ez az ország.

2022. febr. 5. 17:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

9#

Ahogy írtam, 2 félév alatt leraksz egy szakirányút (régen másoddiploma volt a neve).

Pénzügy,beszerzés,logisztika...stb.Ezekkel tudsz pénzt is keresni.

Nyilván, nem biztos,hogy elsőként beveszi az agyad ezeket a tanulmányokat,főleg,ha idegen tőled, de ha több pénzt akarsz keresni, kompromisszumot kell kötnöd.

Én is ismerek tanár, tanító végzettségűeket pénzügyi osztályról, logisztikáról,beszerzésről.

2022. febr. 5. 17:34
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Jól látod tesa! De van egy jó hírem, többszázezer ember kiment külföldre, mehetsz te is.
2022. febr. 5. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:
22%

Ne a Fideszt hiábáztasd, hanem magad felett gyakorolj kritikát. Az, hogy Ausztriába mennél gyári munkásnak, már jelzi, hogy nem rendelkezel egy piacképes szakmával. Beszélsz egyáltalán németül, vagy úgy mész ki, hogy másokra leszel utalva, mert egy B1-es nyelvvizsgád sincs?

Magadar fejleszd, ne másra mutogass.

2022. febr. 5. 17:41
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
*magadat fejleszd
2022. febr. 5. 17:42
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván most lesznek a választások arra szavazol akire jólesik, persze Ausztriában magasabbak a bérek ha gondolod hát menjél.😉
2022. febr. 5. 17:42
 16/23 anonim ***** válasza:
7%
Szavazz a moslékra, azok rendbe raknak mindent, megírta a telex, ami független és objektív. S akkor a depressziód is elmúlik, ami még véletlenül sem amiatt van, mert életképtelen vagy, hanem azért, mert az O1G nem hagy érvényesülni. Mindig, mikor a munkáltatód csúsztatná a zsebedbe az 1 millát hó végén, jön az O1G, s kiveszi onnan. Nem is értem, hogy a sok hülye miért nem látja be, hogy mennyire gyász ez az ország, pedig hát minden nap leadja az Atv, meg a 444, hát csak el kell olvasni.
2022. febr. 5. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
97%

"-Ha felemelem a kezemet, fáj. Tudsz erre valami megoldást?

-Ne emeld meg a kezedet."

Nagyjából ennyire megoldás a tanárokat pályaelhagyásra buzdítani:D De aki ilyet mond, vszeg sosem hallott még arról, vagy... van aki szeret valamit.... vagy... szeretne segíteni másoknak... szeretné, ha a következő nemzedék okos lenne... ilyesmi...

2022. febr. 5. 17:53
 18/23 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező!

Az a nagy büdös igazság, hogy.. ez most csúnyán hangzik, de eg ykicsit te csinálod ezt magaddal.

Ugyanis a politika 90%-ban nem érinti közvetlenül a kisembert. Persze, jönnek új törvények a diákokra, a vállalkozókra, az alkalmazottakra, ilyesmi, de azokról úgy is értesülni fogsz, ha nem bűjod nap mint nap a politika rovatot.

Például

Látsz egy cikket ami arról tudósít, hogy a kormány hozott egy döntést amivel tulajdonképpen csak egy adott cég jár jól és az egy nagy halom állami pénzt benyel.

Felbsz ez a hír?

Fel Egészséges igazságérzetű, esetleg hazaszerető embert felbssza.

Mit tudsz tenni ellene?

Semmit. A Max a választásokon másra szavazol.

Teljesen érthető, hogy frusztrációt vált ki, ha van egy helyzet amin változtatni akarsz, de nem tudsz. Ez kiégeti az embert hosszútávon.

Akkor már.. egyszerűbb, ha nem tudsz róla.

Egy haverom dob be rendszeresen a közös chatbe cikkeket, hogy ennyit vagy annyit loptak a politikusok. Már meg se nyitjuk. Nem nyújt új információt az a tény, hogy megint loptak.

2022. febr. 5. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem tipikus magyar mentalitás, hogy az ember másokra, jelen esetben a politikára mutogat. Tényleg elhiszik, hogy azért élnek rosszul, mert Orbán Viktor van hatalmon. Aztán meg gondolom ennek az ellenkezőjét is elhiszik, hogy ha az Ellenzék lesz hatalmon, majd jól fognak élni.

Egyébként én nem mondom, hogy ne menjen Ausztriába a Kérdező. Menjen, hátha talál egy normális munkát, aztán éljen jól.

Ismertem olyat, akiről nem tudom, hogy képzett lett volna, de kiment mosogatni egy kínai étterembe Németországba és jól járt. Már előléptették nem mosogat. Kint tanult németül is, tudott bérelni magának magának egy lakást. Csakhogy ő talpraesett fiatalember.

Gyanítom, hogy akik képzetlenül mennek ki külföldre, azoknak a többsége nem viszi sokra ott sem. Aki egy munkaszerződést nem tud elolvasni, mert nem tud németül az teljes mértékben rá van utalva másokra. Meg az ilyen embernek nem igazán lehet komolyabb munkát sem adni, mert nem érti, amit a főnök mond. Kivéve, ha valami magyar főnöke van.

2022. febr. 5. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Ja és (13,14,19-es voltam)
2022. febr. 5. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!