Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazi magyar etnikai nemzeti...

Isti22 kérdése:

Igazi magyar etnikai nemzeti sportsiker a gyorskorcsolya jó szereplése?

Figyelt kérdés
Mindhárom magyar gyorskorcsolyázó továbbjutott férfi 1000 méteren: Krueger John-Henry, Liu Shaolin és Liu Shaoang is futamgyőztes lett.
2022. febr. 5. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Nekik elég világos a bőrük, elfogadom őket magyarnak
Haszonleső vagyok, a többi nem számít
Igen, ez egy ellentmondás, nem örülök neki
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tegyük fel, ha én bennem lett volna olyan vágy, hogy Magyarországon született lengyel állampolgárként versenyszerűek ússzak vagy vizilabdázzak, akkor most szádra vennél?
2022. febr. 5. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Felőlem feka is lehet magyar, sőtt van is egy fekete magyar barátom.
2022. febr. 5. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszélik a nyelvünket, úgy élnek mint mi, ezzel mi is a probléma? Szerintem semmi.

Persze van pár Rikárdónk akik nagyjából beszélik a nyelvünket, nagyon erőszakosak és nem úgy élnek mint mi...nos...őket ki vallja a nemzet részének? :)

2022. febr. 5. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki itt született, magyar az anyanyelve, és második vagy többedik generációs bevándorlók gyerekei ,azok mégis kik ha nem magyarok? Vannak ilyen barátaim, életében nem járt még a szülei szülőföldjén, van aki a szülei anyanyelvét sem beszéli ,akkor mégis mitől kéne mondjuk vietnáminak éreznie magát ?
2022. febr. 5. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Liu fiuk nem ilyen búcsúban lőtt, olcsó pénzen megvett honosított sportolók. Félig magyarok, ha az apjuk mondjuk német lenne, senkinek nem jutna eszébe, hogy nem magyarok, mert vegyes házasságból származnak.

A harmadik viszont tényleg "zsoldos", bár tudom, van messzi magyar felmenője, de nem sok köze van hazánkhoz.

Különösebben nem zavar. Más országok is ugyan ezt eljátsszák, csak még nagyobban.

2022. febr. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!