Isti22 kérdése:
Igazi magyar etnikai nemzeti sportsiker a gyorskorcsolya jó szereplése?
Figyelt kérdés
Mindhárom magyar gyorskorcsolyázó továbbjutott férfi 1000 méteren: Krueger John-Henry, Liu Shaolin és Liu Shaoang is futamgyőztes lett.2022. febr. 5. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Nekik elég világos a bőrük, elfogadom őket magyarnak
Haszonleső vagyok, a többi nem számít
Igen, ez egy ellentmondás, nem örülök neki
8 szavazat
1/5 anonim válasza:
Aha, tegyük fel, ha én bennem lett volna olyan vágy, hogy Magyarországon született lengyel állampolgárként versenyszerűek ússzak vagy vizilabdázzak, akkor most szádra vennél?
2/5 anonim válasza:
Felőlem feka is lehet magyar, sőtt van is egy fekete magyar barátom.
3/5 anonim válasza:
Beszélik a nyelvünket, úgy élnek mint mi, ezzel mi is a probléma? Szerintem semmi.
Persze van pár Rikárdónk akik nagyjából beszélik a nyelvünket, nagyon erőszakosak és nem úgy élnek mint mi...nos...őket ki vallja a nemzet részének? :)
4/5 anonim válasza:
Mert aki itt született, magyar az anyanyelve, és második vagy többedik generációs bevándorlók gyerekei ,azok mégis kik ha nem magyarok? Vannak ilyen barátaim, életében nem járt még a szülei szülőföldjén, van aki a szülei anyanyelvét sem beszéli ,akkor mégis mitől kéne mondjuk vietnáminak éreznie magát ?
5/5 anonim válasza:
A Liu fiuk nem ilyen búcsúban lőtt, olcsó pénzen megvett honosított sportolók. Félig magyarok, ha az apjuk mondjuk német lenne, senkinek nem jutna eszébe, hogy nem magyarok, mert vegyes házasságból származnak.
A harmadik viszont tényleg "zsoldos", bár tudom, van messzi magyar felmenője, de nem sok köze van hazánkhoz.
Különösebben nem zavar. Más országok is ugyan ezt eljátsszák, csak még nagyobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!