Bohár Dániel nemzeti influencer bebizonyította Márkizaj 5 hazugságát! Miért nem utalja a pénzt MZP?
2022. febr. 5. 15:49
1/15 anonim válasza:
Bohár Dániellel csupán egyetlen probléma van. Hogy élve született.
2/15 anonim válasza:
"nemzeti influencer"
Nem tudom eldönteni hogy ez a kérdést most ilyen ironikus trollkodás, vagy komoly.
3/15 anonim válasza:
Mert egy hazug propagandista, aki ismét félremagyarázta a dolgokat
4/15 anonim válasza:
Bohár Danika csak azt bizonyította be, hogy hazudni tud, mást nem.
5/15 anonim válasza:
Szerintem érdekes, az a hazugság, ami vágatlanul már igazzá válik.
Hogy micsoda?
Jah... hogy vágatlanul, szövegkörnyezetben még mindíg nem működik, és csak ugyanazok a vágott verziók járnak kézről kézre....
Ahj jaja...
6/15 anonim válasza:
Ja hogy megint nem sikerült igazolni az állításokat. Kicsit egyhangú ezzel a fidesszel az élet, mindig ugyanaz a hazudozás.
8/15 anonim válasza:
Nem tudtam hogy a fidesz balos.
10/15 anonim válasza:
fideszesek! Teljesen elment az eszetek! Mi az hogy "nemzeti"? Itt a fidesz,orbán a ner és ti vagytok a hazaáruló,gerinctelen, és "nemzeti"! Jól át lett mosva az a cseppnyi agyatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!