Valahogy én nem érzem hogy olcsóbb lennének a hatósági áras termékek? Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Olajat vettem pár hete is ilyen drága volt, csirke mellett vettem tescoba 1300 ft volt, hát nem volt sokkal olcsóbb mint máskor jó drága ez a 1300.. most akkor mi van?2022. febr. 5. 09:33
2/4 anonim válasza:
A húsipar nagy áremelésre készült / készül, ezt akadályozta meg főleg az árstop.
"Három lépcsőben, összesen 25-30 százalékkal emelkedhet idén a baromfitermékek ára."
3/4 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy így van. Akkor ezek szerint mégsem dübörög a gazdaság, hogy bele kell nyúlni az árakba, másképp nem tudnák megvenni rengetegen?
És egy kérdést is ha szabad: Oké, megállította a főbb húsok drágulását. De akkor minek nyúlt a liszt, az olaj, a cukor, és a tej árához? Ezek közül maximum a tejet lehetne húsipari terméknek nevezni, de azt is csak nagyon nagy jóindulattal.
4/4 Demion válasza:
"A húsipar nagy áremelésre készült / készül, ezt akadályozta meg főleg az árstop."
Nem akadályozta meg, csak elhalasztotta a választások utánra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!