Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP miért nem figyel jobban...

MZP miért nem figyel jobban arra, hogy miket nyilatkozik?

Figyelt kérdés
Még most a választások előtt közvetlenül is képes eléggé félreérthető vagy furán hangzó dolgokat mondani, amivel sok esetben csökkentheti a népszerűségét a szavazók körében. Orbán azért ilyeneket nem csinál, ő ennél óvatosabb. Szerintetek miért csinálja ezt MZP? Izgul miközben nyiltakozik vagy tényleg az is a véleménye, amit kimond (lásd, kevesebb vizet kell használni stb...) Mi a véleményetek?

2022. febr. 5. 08:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Azért csinálja ezt mert őszinte, és nem előre megírt, propagandisták által átrágott beszédeket olvas mint orbán...
2022. febr. 5. 08:22
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Trump is mondott meggondolatlan dolgokat, és választást nyert. Ezzel őszinteséget, nyíltságot sugároz.
2022. febr. 5. 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Jól is teszi,ezért szavaztunk rá az előválasztáson. Hazudozásra ott a fidesz nekünk.
2022. febr. 5. 08:43
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Pedig valóban kevesebb vizet kell használni.

Szerintem ez a fajta kommunikáció jó húzás a részéről, bár ezt sokáig nem ismertem fel.

Így egyfolytában mutogatják a köztévében, ami fontos neki, hiszen nem egy annyira beágyazott politikus. Azért a köztévét sem csakis megvezetett fideszbirkák nézik, biztos vagyok benne, hogy onnan is szerez szavazókat.

A meggondolatlannak tűnő kijelentései azonban mind nagyon értelmes gondolatok, csak a szövegkórnyezetből kiemelve támádhatóak valamelyest, és ezt ő is tudja. Bármit is próbál rasütni a propaganda, valójában az ő narratívájuk soha nem lesz igazán hiteles.

Szerintem lehetnek még meglepetések a választáson.

2022. febr. 5. 08:43
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Igen, sokak számára szokatlan, mert hosszú évek alatt, az emberek az előre megírt, elemzett, jóváhagyott propagandaszöveget hallották. MZP meg csak úgy beszél, amit félre lehet érteni, magyarázni. 1-1 beszédét, nyilatkozatát végig hallgatod, értelmezed, teljesen más, mint amit a fidesz média mond róla.
2022. febr. 5. 08:49
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
A válasz egyszerű: ennyit tud, alkalmatlan.
2022. febr. 5. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Minél jobban támadják annálث erősebb lesz. Emlékszem Mike Tyson bunyóira, az elenfele mindig akkor lett kiütve azث azث első menetben, amikor az ellenfele meggondolatlanul támadta, akkor jött a híres peek and boo és a támadó találkozott a padlóval.
2022. febr. 5. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Azért ilyen, mert őszinte. Az őszinteség nagy hátrány a politikában.
2022. febr. 5. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Néhány hónappal feljött Dániel "politikai szakértő" egyik összevágott videója M. Péterről. Láttam az egészet, szóval tudtam, hogy micélt szolgál. Volt benne súgárnyalább is.

Akkor megírtam M. Péter legfrissebb élője alá, hogy próbáljon meg úgy beszélni, amiből nem lehet kivágni részeket, ami kontexusból kiragadva kiváló lejárató videó készíthető.

Amit Dániel csinált az tökéletes volt, annak aki nem látta a teljes videót. Abszolút egy sültbolodnak tűnt így megvágva a videó. És a Fideszesek nem fogják megnézni az egészet, tehát garantált a lebukás veszélye.

2022. febr. 5. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
Mert tapasztalatlan. A balosok itt is próbálják mosdatni,de ő olyan erősen vágja maga alatt a fát hogy az elképesztő...
2022. febr. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!