MZP miért nem figyel jobban arra, hogy miket nyilatkozik?
Pedig valóban kevesebb vizet kell használni.
Szerintem ez a fajta kommunikáció jó húzás a részéről, bár ezt sokáig nem ismertem fel.
Így egyfolytában mutogatják a köztévében, ami fontos neki, hiszen nem egy annyira beágyazott politikus. Azért a köztévét sem csakis megvezetett fideszbirkák nézik, biztos vagyok benne, hogy onnan is szerez szavazókat.
A meggondolatlannak tűnő kijelentései azonban mind nagyon értelmes gondolatok, csak a szövegkórnyezetből kiemelve támádhatóak valamelyest, és ezt ő is tudja. Bármit is próbál rasütni a propaganda, valójában az ő narratívájuk soha nem lesz igazán hiteles.
Szerintem lehetnek még meglepetések a választáson.
Néhány hónappal feljött Dániel "politikai szakértő" egyik összevágott videója M. Péterről. Láttam az egészet, szóval tudtam, hogy micélt szolgál. Volt benne súgárnyalább is.
Akkor megírtam M. Péter legfrissebb élője alá, hogy próbáljon meg úgy beszélni, amiből nem lehet kivágni részeket, ami kontexusból kiragadva kiváló lejárató videó készíthető.
Amit Dániel csinált az tökéletes volt, annak aki nem látta a teljes videót. Abszolút egy sültbolodnak tűnt így megvágva a videó. És a Fideszesek nem fogják megnézni az egészet, tehát garantált a lebukás veszélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!