Állcsúcson verte egy nyugdíjas Márki-Zayt. Orbánék küldték őt oda?
Nekem nagyon hasonló ez ahhoz, amikor Vonára támadtak erdélyi kampányútjain fizetett provokátorok.
A helyzet teljesen valószerűtlen, én nem hiszem, hogy egyetlen nyugger is tényleg úgy értelmezhette Márki-Zay szavait, hogy ő a fogyatékosokat szidná. De ez majd le tud menni a királyi tv-n, hogy már a nyugdíjas rokkantaknak is teli a töke az ellenzéki jelölttel. Tehát az egész jelenet egy az egyben a a Fidesz rpopagandának kedvez.
Kettes, ilyen alapon Bayernek már "szanaszét verték volna a pofáját" és a "taknyán és vérén" rángatták volna ki a műsoraiból. Tudom, tudom, ő nem miniszterelnök-jelölt, csak egy magánember, persze.
Egyébként simán lehet, hogy tényleg ennyire hülye a néni. Fideszes körökben jellemző a fanatizmus. Mentségére szóljon, hogy nem tehet róla, egyszerűen nincsenek meg a mentális képességei a fideszes propaganda elleni védekezéshez. És ha ez igaz, ha őszintén csinálta, akkor sajnálom őt, hogy idős korára ennyire kitölti az életét a rettegés és a gyűlölet.
Orbánt biztos nem veri orrba senki, fél perc alatt összecsomagolnák a biztonságiak, de ahogy az ellenzéket elnézem, lenne rá pár jelentkező....
Makizajnak testőr nélkül a kampány végére még ép állkapcsa sem lesz.
De hát ő a fszagyerek, mindenkivel vitatkozni akar...
Még mindig jobb, minta Felcsúton verte volna!
#ostobizmus
Itt a videó az esetről:
Márki-Zay Péter eddig nem volt szimpatikus, de profi módon, higgadtan kezelte ezt a provokációt, szóval valamivel nőtt a szememben.
Karacsony Gerit valoszinu en is lekopnem, MZP kapna egy tockost, Ujhelyit valagba rugnam, Arato Gergelyt egyszeruen lehanynam - ha valahol talalkoznek veluk, tehat teljesen megtudom erteni szegeny nyugdijas nenit.
Jakab Peti fogdmeg embere sem tudott volna foldre vinni mint azt a kiskutyat setaltato volt Jobbikost ... ha pedig Gyurcsany ugy beleallna az arcomba mint annak az idos palinak, megfejelnem mint gyalogbeka a foldiepret!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!