Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az RTL Klub miért érzi fontosn...

Az RTL Klub miért érzi fontosnak, hogy reklámozza az LMBTQ-embereket?

Figyelt kérdés

[link]

Leadtak egy társadalmi reklámot a Háttér Társaság (ez mi?) támogatásával, ami LMBTQ-családokat népszerűsített. Hogy van az, hogy egy kereskedelmi csatorna, ami a legszennyesebb műsorokkal rombolja az emberek elméjét, most hirtelen jószándékú nevelővé lép elő. Eddig mért nem volt fontos a nevelő jelleg, és most mért csak ebben a témában fontos?

2022. febr. 4. 22:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
10: 2002-t csak azért linkeltem, mert egy olyan videót dobott ki a google. Írtam, hogy folyamatosan voltak társadalmi célú reklámjaik mindig, nem csak 2002-ben és most.
2022. febr. 4. 22:46
 12/25 A kérdező kommentje:
#11: Jó, de valami konkrétat, légyszi.
2022. febr. 4. 22:48
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

12: írtam konkrétat, amit elsőre kidobott a google. Te is keresgethetsz újabbakat, ha érdekel a téma.

Őszintén szólva én sohasem figyeltem a reklámbklokkokat, de azt tudom, hogy régebben is folyamatosan voltak társadalmi célú reklámok, mert előtte bemondják, meg valami szignálja is van, de nem szoktam odafigyelni rájuk, hogy tudjam, mik voltak.

2022. febr. 4. 22:53
 14/25 A kérdező kommentje:
#13: Utánanéztem, de nem találtam, csak olyat, ami kormányzati, tehát a lakosságot érintő, és gondolom, kötelezően leadandó társadalmi célú reklám, mint legutóbb a járványhelyzetről.
2022. febr. 4. 22:55
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
Mert ők is bu.zik.
2022. febr. 4. 23:05
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Miért ad le egy kereskedelmi tv egy reklámot ingyen?

Nem olyan bonyolult kérdés. PR.

Úgy gondolja, hogy ettől jobb lesz a társadalmi megítélése.

Ugyanazért, amiért a Coca-Cola beleáll a love is love kampányba. Egy okból költ egy cég pénzt, mert arra számít, hogy azzal később több lesz a profitja.

Nincs egy cégnek se világnézete. Olyan döntéseket hoz, amiről úgy gondolja, hogy maximalizálja a profitját.

2022. febr. 4. 23:27
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Az RTL klub semmit nem érez fontosnak. Aki finanszírozza a tv működését, az határozza meg, hogy mit kell mondani, vagy mi az álláspont.
2022. febr. 5. 08:08
 18/25 A kérdező kommentje:
#17: Rendben, akkor akik finanszírozzák, nekik van egy ideológiájuk, amit itt terjesztenek?
2022. febr. 5. 11:15
 19/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen és ez a világ fejlett részén mindenhol így van.

Ha komolyan érdekel, szánj rá egy kis időt és derítsd ki, higy minek, kik a tulajdonosai.

Ezeknek a dolgoknak a terjesztése mögött van egy cél. Azért dolgoznak, több fronton is, ez csak az egyik pillér.

2022. febr. 5. 11:34
 20/25 A kérdező kommentje:
#19: De mi a cél?
2022. febr. 5. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!