Mekkora ma Magyarországon az a fizetés, amivel egy egyedülálló ember albérletben meg tud élni úgy, hogy a hónap végén fel tud mutatni 5-10.000 forint megtakarítást?
10.
Nem tanárnak kellett volna menni.
Miért nem keresel rendes állást vagy képezed magad tovább?
172 ropit keresel vele, és még tanultál is érte?
papesz, nálad valami nincs rendben.
Én néha egy nap többet költök mint 2-300 lepedő.
Van asszony neked?
Nem savanyú kicsit a kapcsolat?
Mikor vitted el utoljára nyaralni?
Vagy wellneszbe?
Mikor vettél neki ékszert?
Na ....erről beszélek.
kezdjél magaddal valamit, mert nálam még a sima melós is havi 2-300-at visz haza havonta, azt némelyik csak a betont keveri, meg söpröget.
Csövi
Ez nagyban függ attól, hogy az illető mennyire tud bánni a pénzzel.
Mennyit fizet az albérletért? Mennyit költ a kajára? Plusz egyéb kiadásokra.
Szerintem 250-300 ezer (nettó) keresetnek meg kell lenni-e.
Amúgy én is kb 250-300ra tippelnék. Kisebb településeken valamivel kevesebb, ott olcsóbbak az albérletek.
És a válaszok alapján elég egyöntetűen gondoljátok kb ezt az összeget.
A kérdés az, hogy akkor miért nézik le sokan azokat, akik azért próbálnak küzdeni, hogy ezt az összeget elérje a fizetésük?
Mert ha azt mondjuk, hogy 250 alatt nem lehet anyagi biztonságban megélni, és közben vannak emberek 150-200as fizetéssel... akkor ők egyértelműen.. hát. szarban vannak. Persze vehetne hitelre saját lakást, dee a törlesztő sem feltétlen biztonságos, nomeg ha nem tudsz fizetni, nagy bajba kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!