A nemzeti választóiroda a 2022-es választásról tájékoztató levelében miért vannak szexuális tartalmú kérdések felsorolva?
Figyelt kérdés
Ha ennyire "pártsemleges" a nemzeti választóiroda akkor mennyire lesznek tiszták a választások?2022. febr. 4. 15:04
1/6 anonim 

válasza:

A Fidesz abberáltságát jelenti, hogy ilyen kérdések felmerülnek.
2/6 anonim 

válasza:

Mert a népszavazásról (is) tájékoztat.
Nem vagyok kormánypárti de ez gyenge volt.
3/6 anonim 

válasza:

Mert ha nem megyünk el szavazni akkor sorosgyurcsánybrüsszel a gyerekeinkből conchita wurstot csinál!
4/6 A kérdező kommentje:
2-es, a nemzeti választási irodának (direkt írtam kisbetűvel) pártsemlegesnek kellene lennie nem? Erre nyomják itt a visszamaradott értelmi képességűeknek szánt fide$zes nemzeti konzultációs kérdéseket az egyébként választásról tájékoztató levélben. Miért nem írják már bele egyből, hogy ekkor és ekkor szavazás lesz és a fide$zre kell szavazni mert az jó, a többi pártra szavazva pedig mindenkit fenékbe tesznek majd a homokosok? Az így már sokkal egyértelműbb lenne a 80 éves nyugdíjas Mari néninek is.
2022. febr. 4. 15:41
5/6 anonim 

válasza:

87 éves vagyok, de megértettem, hogy a nyilvántartásba vétel nem csak a képviselő választásra, hanem a népszavazásra is jogosít.
Igaz, a képviselőket, pártokat nem sorolja fel, csak a népszavazás kérdéseit. Mellesleg ezek eleve ostobaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!