Fideszesek, ti milyen sajtókat olvastok?
Olvastok ellenzéki lapokat is, vagy csak fideszest?
Amennyiben kizárólag csak fidesz propagandát, mint az origo, 888, pestisrácok, vadhajtások, stb. azokban leírtakat el is hiszitek, vagy tisztában vagytok vele, hogy az színtiszta propaganda és a legtöbb állítás hazugság?
Nekik teljesen mindegy mit olvasnak, a Fideszesek gondolkodása egy egyszerű kétváltozós függvénnyel felírható:
Órbán ijen --> lyó
Gyúrcsány ijen
--> rósz
Ellenzéki sajtót is követek. Ez a "buta vidékieknek csak az m1 jön be" szlogen úgy marhaság, ahogy van és ezt az értelmesebb ellenzékiek is tudják.
Azt is látom, hogy a kommunikáció színvonala mindkét oldalon alacsony. Olyan intézkedések miatt támogatom a fideszt, mint például a családtámogatások és az egykulcsos adó. Nem értek velük egyet mindenben és sok dolgot gáznak tartok, amit csinálnak, de ezek tények, nem pedig ígéretek. Az ellenzék nagyobb részét iszonyúan gáznak tartom. Azokat megértem, akik utálják a fideszt, de azokat nem, akik az összefogásban az Orbán-ellenességen kívül bármilyen potenciált látnak.
Tudod mi a potenciál? MZP és Orbán közötti különbség. MZP bejárta a világot, több diplomája van, több nyelven beszél, több területen dolgozott, ezzel szemben Orbán 1990 óta csak a Parlament buborékjában élte mindennapjait. Eljárt Orbán felett az idő, bekellene ezt látnia mindenkinek. Nem vagyok pszichológus, de a mostanában kikerülő felvételeken látszik, hogy egyfajta mentális fáradtsága van. Ráncosabb, karikásabbak a szemei. Még neki is jobb lenne, ha nem ő lenne a miniszterelnök. Ideje lenne nyugdíjba küldeni.
#4 Ez mind nagyon szép, de hogy ő tapasztaltabb lenne Orbánnál a politikában? Meg hogy a miniszterelnöki pozíció egy buborék? Szerintem nem gondoltad ezt át.
Azt én is látom Orbánon, hogy meg van fáradva, de ezen nincs semmi meglepő. Én abban reménykedem, hogy Szijjártó lesz az utódja, de az még odébb van.
Jól van, eddig olyan fideszesnek tűntél, akivel lehet beszélni, de egy véletlen helyesírási hiba már előhozta belőled az arrogáns fideszest. És még ezek után csodálkoztok, hogy az ellenzékiek mennyire nem tudnak veletek semmilyen kommunikációt folytatni. De talán nem is kellene a két oldalnak kommunikálnia egymással, mert nincs értelme.
Akkor már inkább a Gulyás. Ő még úgy tűnik, hogy tiszta, nincsenek mutyijai, mint például Szijjártónak igen, és Szijjártó talán Orbán és Rogán után a harmadik legellentmondásosabb Fidesz politikus. De Gulyás Gergely lelkiismeretesnek tűnik, mondom ezt ellenzékiként, és úgy, hogy nagyon kevés dologgal értek egyet, amit a Kormányinfókon elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!