Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártnak mi a programja?...

Melyik pártnak mi a programja?tehát ha megválasztanák, akkor mit tervez csinálni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fidesz: Folytatjuk...
2022. febr. 3. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az idióta Hollik, hol nem lik szerint: Gyurcsány.
2022. febr. 3. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos kb pár ezer embernek talán jobb lenne a többség még nagyobbat sz*pik.
2022. febr. 3. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:
de nem ez volt a kèrdès. Az hogy ha megnyerik a választást, mit terveznek csinálni?
2022. febr. 3. 20:29
 5/10 anonim válasza:

Fidesz. folytatja amit eddig csinált. Oltás kötelezettség, megkülönböztetetés.

Baloldal: Támogatják a Covid oltást, sőt a kötelező oltást is simán támogatják.

Mi Hazánk: Eltörölnek minden korlátozást, nem lesz kötelező az oltás, nem lesz külömbség téve oltott és oltatlan között.

2022. febr. 16. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaj 5-ös. :'D

"a kötelező oltást is simán támogatják." - Ilyet egyik ellenzéki tag sem mondott, sőt, a kötelező oltást elutasítják. Ez csak a hatásvadász Mihasznák hülyesége. Mintha nem lenne nagyobb probléma az országban, nevetséges.

Kedves kérdező!

A Fidesz programja: "folytatjuk" - tehát minden marad így, inflálódik a ft, kirabolják az önkormányzatokat, ilyesmi finomságok.

Ellenzéki összefogás: [link] Itt megtalálsz mindent, mivel elég hosszú, 25-én jön belőle várhatóan egy rövidebb összefoglaló.

Kamu/kispártok: Nos, mivel nem nyerhetnek, nem valid nyerés utáni dolgokról beszélni, így csak a mostani cselekedetük tudom a gyakorlatban, és vélhető szándékban vázolni:

GYAKORLATBAN: Megakadályozni, hogy az Ellenzék értékes szavazókkal bővüljön, és leváltsuk ezt a korrupt kormányt. :)

SZÁNDÉKÁBAN: Elérni az 5%-ot, ezáltal bekerülni a parlamentbe, és felvenni az emelt fizetést. (:

(Tudom, nem tűntem túl függetlennek, de, ha egyszer ez a helyzet, nem tudok másképp felelni, ne haragudj.<3)

2022. febr. 17. 04:59
 7/10 A kérdező kommentje:

6# nem haragszom, sosem voltam egyik pàrtnak se a híve, ezèrt szeretnèk egy reàli kèpet kapni.

ami pl nem tetszik, benzin àr. befagzasztja, ez szèp èsjó most. de 3-5-10 hónap mulva mi lesz? meg bezàr, ès megkapja a MOL. (azt nem tudom, hogy mindenkèppen a MOL kapjaeg, vagy pàlyàzhat rà màs is, illetve mennyire lesz kormànykèzben,ezutàn mèg utànna kell olvasnom.)

2022. febr. 17. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sok olyan probléma van alakulóban, amik a mostani gyors "megoldások"nak köszönhetők. Igazából Márki-Zay Pétert ezért tartom hihetetlenül alkalmas jelöltnek, mert előre gondolkodik, kellőképpen idealista. Tényleg ajánlom a partizános vitákat, teljes interjúkat. :D

(talán mozaik a nevük, nemrég kérdeztek tőle konkrét intézkedéseket.. Stb)

2022. febr. 17. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ellenzéki Összefogás programja: O1G
2022. márc. 11. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ellenzék: [link] :)
2022. márc. 12. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!