Csalt a Fidesz a 2018-as választáson?
Figyelt kérdés
Túl azon hogy átírta a választási törvényt, átrajzolta a szavazókörzeteket, közpénzen óriásplakátokon fényezte magát (mint Kormány), csalásnak vélem az utaztatott és fizetett romákat, az 1 címre többtucat bejelentett határon túliakat, a kiélezett körzetekben a magas érvénytelen szavazatokat, sorolhatnám...2022. febr. 3. 15:47
A kérdező szavazást indított:
úgy vélem csaltak
csalni csak a libsik szoktak, a Fidesz csak ügyes
26 szavazat
1/17 anonim válasza:
Ügyes?
Azt a vadkapitalista rejtett fidesz-propaganda eget rád!
2/17 A kérdező kommentje:
???
2022. febr. 3. 15:54
3/17 anonim válasza:
Buszra ülni nem csalás.
Magyarországi lakcímmel rendelkezni nem csalás, ha valakinek ez fontos, és szerez, ő dolga. (Vagy ha ez csalás, akkor MZP is csalásra buzdít.)
Érvénytelenül szavazni nem csalás.
4/17 anonim válasza:
Nem úszok feltétlenül narancsködben, de ezt én nem feltételezném róluk.
Legalábbis a gyakorikérdések-es válaszok színvonalát elnézve nem vagyok meglepve, hogy a 2/3 igenis valós eredmény.
5/17 A kérdező kommentje:
Azért vicces hogy valaki kihangsúlyozza hogy ő nem fideszes de mégis :D
2022. febr. 3. 15:58
6/17 anonim válasza:
5# Én voltam, de ismerem nagyjából a magyar valóságot és szerintem nem kellett csalniuk, hogy megnyerjék a választást :) Ezt komolyan gondolom.
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos sok a buta ember ha erre gondolsz :)
2022. febr. 3. 16:02
8/17 anonim válasza:
7# Iiiigen olyasmire akartam kilyukadni
9/17 A kérdező kommentje:
2022. febr. 3. 16:03
10/17 A kérdező kommentje:
akkor félreértettem, sry
2022. febr. 3. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!