Más kelet,közép európai országok lakói se büszkék arra hogy pl bolgárok románok lengyelek úgy mint sokan hogy magyarok?
Figyelt kérdés
Sokazor láttam nem büszkék arra hogy magyarok aztán kíváncsi vagyok hogy bulgáriában se büszkék arra hogy bolgárok vagy románok se büszkék arra hogy azok? Vagy megvam pl hogy tipikus bolgár mentalitás vagy tipikus román mentalitású vagy?2022. febr. 3. 06:55
1/6 anonim válasza:
A büszkeség általában annak függvénye, hogy tud-e valaki olyat, amit mások elismernek. Ha valakinek az apja mondjuk elismert építész, akkor büszke rá. Ha egy alkoholista, akkor nem büszkélkedik vele.
2/6 anonim válasza:
Románok 64%-a nem ajánlaná ismerőseinek, hogy Romániába költözzön: [link] .
Szóval ennyire büszkék arra a földre, amit lelaktak, összeszemeteltek, s teleépítettek kommunista dzsungelekkel.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 lengyelek bolgárokkat mi a helyzet? Náluk is hasonló?
2022. febr. 3. 08:17
4/6 anonim válasza:
Minden egeszseges identitasu ember buszke a szarmazasara. Szereti a csaladjat, szuk kozosseget es a hazajat is. Minden normalis ember ilyen szerintem.
Olyan mint egy virag ... ragaszkodik a foldhoz ahonnan a gyokerei erednek.
5/6 anonim válasza:
Attól hogy szeretem a hazámat, még nem biztos hogy ajánlanám egy idegennek hogy költözzön ide. Pedig tényleg szeretem.
6/6 anonim válasza:
Nem valószínű, itthon is csak azok szajkózzak ezt, akik kimennek pár évet mosogatni Németországba, és előadják, hogy ott aztán csak jó emberek vannak. Keleten és a Balkánon a legbüszkébbek a nemzetükre az emberek Európában. Nálunk talán valamelyest kevésbé, mert a határon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!