Azt fogja ma bejelenteni Orbán, hogy kilépünk a NATO-ból? Vagy újabb szánalmas ételosztás lesz választások előtt mint Afrikában?
Figyelt kérdés
Mást nem tudok elképzelni.2022. febr. 3. 05:31
1/11 anonim válasza:
Mást nem?
Én simán el tudom képzelni, hogy valamilyen magyaros furfang hatására képes egybegyúrni az Úniót és a Nato-t és a kettő egy szervezet lesz, igy már nem is fogunk tudni kilépni a belőle!
3/11 anonim válasza:
Sajnos orbánnak esze ágában sincs kilépni a NATO-ból, továbbra is hajlandó magyar életeket feláldozni a Birodalom további terjeszkedése céljából.
4/11 anonim válasza:
Szánalmas ez a rettegés. Ismét elmaradt a félelmeitek beigazolódása, pont mint az elmúlt 10-15 évben.
5/11 anonim válasza:
Persze, ő csak ilyen nagy dolgokat szokott bejelenteni. Szerintem azt fogja hogy gáz van, éljen a foci, MO előre megy (csak nem a fejlődés útján), Soros, Brüsszel, Gyurcsány, MiniFeri, migránsok.
6/11 anonim válasza:
Szegény utolsónak nehezen esik le a szarkazmus.
7/11 anonim válasza:
6. Vagyok Egyszerre írtunk. A 4.re reagáltam.
8/11 anonim válasza:
Remélem, hogy kivágják a Natot meg az Eut.
10/11 anonim válasza:
Ha nem győz, akkor a pedofília teljesen legális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!