Emberek, ugye ti nem hiszitek el ezt az szja visszatérítést?
Figyelt kérdés
Orbán hülyére veszi az embereket az ingyen pénzzel. Ti elhiszitek ezt a baromságot? Vagy csak M1 et néztek?2022. febr. 2. 22:40
11/19 anonim válasza:
Milyen visszatérítést? Én eddig soha semmit nem kaptam.
12/19 A kérdező kommentje:
Jó, rendben, látom sikerült a beetetés. M1 jó munkát végzett 😠😪
2022. febr. 3. 09:21
13/19 anonim válasza:
Kérdező akkor cáfold. Azt írják, hogy 875000 szja visszatérítésre vonatkozó kérelmet adtak be tavaly. Te azt gondolod, hogy ennyire embert palira fognak venni. Melyik ellenzéki párt akarja ezt elhitetni az emberekkel?
14/19 anonim válasza:
Ez egy troll nyominger, hagyd már. Fáj neki, hogy nem fog kapni pár százezret 😄
15/19 anonim válasza:
Hát, elvtárska, dolgozni kellett volna, meg gyerekeket nevelni és személyi jövedelemadót fizetni. Neked érthető, hogy nem jár, már a kérdésed alapján is. (Majd kárpótol az öszödi böszme a buzgolkodásodért!)
16/19 anonim válasza:
Nyugi, csak a választásokig tart az szja mentesség, utána bárki is nyer újra fizethet itt mindenki adót.
17/19 anonim válasza:
A férjem tegnap megkapta postán, szóval ha nem akarod, nem hiszed, de én biztos vagyok benne, hogy az enyém is megjön majd számlára.
18/19 anonim válasza:
16. Nem is értem ha valaki ennyire tájékozatlan, akkor miért okoskodik.
Az szja visszatérítés egyszeri alkalom, nem a választásokig tart, hanem a tavalyi évre vonatkozik a gyereket nevelőknek , így 2022.januártól mindenki fizeti az adóját, ahogy eddig.
19/19 anonim válasza:
Ismèt egy nyominger,unatkozó gyökèr..
De most komolyan,az ilyen ès hasonló kèrdèseket mièrt kell kiirni? Maradtàl volna bölcsebb ha megsem szólalsz!
Van adó vissza tèritès.
Èn pl.ma kaptam levelet is rola a NAV-tól,amiben persze Viktórka iromànya szerepelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!