Mi a véleményetek arról hogy a Volner párt visszalép a Fidesz javára és erre felszólította a korábbi jobbikból kivált tagokat hogy a jobbik alapító nyilatkozata értelmében lépjenek vissza a Fidesz javára?
Figyelt kérdés
Röviden ennyi.2022. febr. 2. 16:19
1/9 anonim válasza:
Kell még valamit mondani, Ildikó?
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek a Mi hazánk visszalépne mert én kevés esélyt látok rá.
2022. febr. 2. 16:26
3/9 anonim válasza:
Mit lehet erre mondani? Van valaki aki épeszű és ez meglepi őt?
4/9 anonim válasza:
Gyurcsány és MZP megállítása most az elsődleges nemzeti érdek, egyéni célok most másodlagosak.
5/9 meszike91 válasza:
A volner párt tényleg a fidesz kamupártja.
6/9 A kérdező kommentje:
Miért eddig erre nem gondoltál? Mindkettő nemzeti és még a mi hazánk is. Arról tudtad hogy a Fidesz kamupártja, mivel ők is nemzeti érzelműek nem globalisták mint Gyurcsányék és a többiek. Ha baloldal akkor a munkáspárt Thürmer Gyula.
2022. febr. 2. 17:49
7/9 anonim válasza:
Magyarázd már el nekem, mit jelent, hogy nemzeti érzelmű?!
8/9 anonim válasza:
Borzasztó ez a Vollner Párt.Szajkózza a Fidesz által hangoztatottakat,szinte egy visszhang-párt lett.A Fidesz visszhangja,arculat nélkül.Nem is tudom mi
lenne ez.
9/9 anonim válasza:
Orbán nem globalista?😁 Mesélj még. Torockai szerint is az. Tolja a képetekbe ezt a nagy nemzeti hazugságot, közben ki árusítja az országot nyugatnak, keletnek egyaránt. A legnagyobb globalista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!