Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik azért ellenzik MZP-t, mert azt mondják, hogy amerikai mentalitású politikus, kapitalista és vallásos így nem való egy európai ország élére?

Figyelt kérdés
Már több ilyet is olvastam, hogy egyesek azért fognak Orbánra szavazni, mert MZP egy amerikai mentalitású politikus, aki a szabad piaci kapitalizmusban hisz, valamint az is eltántorítja őket, hogy míg Orbán csak kamukeresztény, tehát lényegében egy ártalmatlan ateista keresztény mázzal, MZP tényleg hisz Istenben és ez veszélyes egy világi európai országra nézve.

2022. febr. 2. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

10# mert te aztán "közelről" jött ember vagy🤣🤣🤣

"f*$zkalap"- ozni pedig hát nem szoktam,ég MZP- T sem....te bezzeg kutúrlényként egyből odavágtad...🤔

2022. febr. 2. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem mondanám, hogy ellenzem, inkább egy kirakatfigurának érzem. Komolytalan kijelentéseket tesz. Tegnap hallottam, hogy a lopkodás elszámoltatásáról beszélt. Fogtam a fejem, hiszem itthon mindenki lop. Az ilyen vallás, meg isten témák kit érdekelnek. Mi lesz a gazdasággal, mi lesz a forinttal? Mi lesz a megoldás az üzemanyagárakra? A munkabérekre? Milyen új munkahelyeket akar teremteni? Mi lesz a közmunkaprogrammal? Milyen utakat akar építtetni? Mi lesz a hiányzó 20-30 ezer egészségügyi dolgozóval? Mi a terve az építőipari eszeveszett árakkal? Mi a terve az ukrajnai helyzettel? Mi lesz Paks 2 jövője?

A többi csak rizsa, senkit nem érdekel.

2022. febr. 2. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Úgy néz ki, pont ez nem érdekel senki, mert sohasem ezeket kérdezik tőle.
2022. febr. 2. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:
* senki=senkit
2022. febr. 2. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

SZVSZ pedig ezek oltári nagy bajok. Kenegetjük a sz*rt, hogy milyen a vallása, meg milyen zenét szeret, az euró meg lassan 400 forintba kerül. A kórházban meg egy egész osztályt meg kell kenni, hogy valakivel foglalkozzanak? Pff.

[link]

2022. febr. 2. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:

#11:

Nem én osztottam az észt, négy pontba szedve te nagyon-nagyon, végtelenül butuska, te áááhhh...

2022. febr. 3. 08:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Te honann veszed ezeket a hülyeségeket? Életemben nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna, hogy hát az a baj MZP-el hogy túl amerikai mentalitású. Ha az lenne, még szavaznék is rá, de sajnos nem ez vele a baj. Egy dilettáns, ostoba, beteges hazudozó, és személyiségzavaros. Ezen kívül olyan emberekkel veszi körbe magát (Király Júlia, Bajnai Gordon, Balázs Péter, Vadai Ágnes stb ) akikre semmi szüksége az országnak, és akor még finoman fejeztem ki magam
2022. febr. 3. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!