Mit gondoltok azokról, akik azért ellenzik MZP-t, mert azt mondják, hogy amerikai mentalitású politikus, kapitalista és vallásos így nem való egy európai ország élére?
10# mert te aztán "közelről" jött ember vagy🤣🤣🤣
"f*$zkalap"- ozni pedig hát nem szoktam,ég MZP- T sem....te bezzeg kutúrlényként egyből odavágtad...🤔
Nem mondanám, hogy ellenzem, inkább egy kirakatfigurának érzem. Komolytalan kijelentéseket tesz. Tegnap hallottam, hogy a lopkodás elszámoltatásáról beszélt. Fogtam a fejem, hiszem itthon mindenki lop. Az ilyen vallás, meg isten témák kit érdekelnek. Mi lesz a gazdasággal, mi lesz a forinttal? Mi lesz a megoldás az üzemanyagárakra? A munkabérekre? Milyen új munkahelyeket akar teremteni? Mi lesz a közmunkaprogrammal? Milyen utakat akar építtetni? Mi lesz a hiányzó 20-30 ezer egészségügyi dolgozóval? Mi a terve az építőipari eszeveszett árakkal? Mi a terve az ukrajnai helyzettel? Mi lesz Paks 2 jövője?
A többi csak rizsa, senkit nem érdekel.
SZVSZ pedig ezek oltári nagy bajok. Kenegetjük a sz*rt, hogy milyen a vallása, meg milyen zenét szeret, az euró meg lassan 400 forintba kerül. A kórházban meg egy egész osztályt meg kell kenni, hogy valakivel foglalkozzanak? Pff.
#11:
Nem én osztottam az észt, négy pontba szedve te nagyon-nagyon, végtelenül butuska, te áááhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!