Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazuk van az EP-képviselőknek?

Igazuk van az EP-képviselőknek?

Figyelt kérdés
Orbán nem más mint Putyin hasznos idiótája.Ennyire tartják Magyarország miniszterelnökét.
2022. febr. 2. 09:11
A kérdező szavazást indított:
Ez nem igaz,ő egy haszontalan idióta.
Ez nem igaz,ő egy jóravaló derék Vezető aki példát mutat Európa politikusainak.
Igaz.
Éljen Dr Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr mindhalálig!
Dr Orbán Viktor Mihály és Putyin egyenrangú félként tárgyaltak.
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jobb miniszterelnök volt mint Dr Orbán Viktor Mihály.
Dr Orbán Viktor Mihály az orránál fogva vezeti Putyint mert egy remek stratéga.
legyen még olcsóbb a gáz és a far-hát.
Dr Orbán Viktor Mihálynak sokkal jobban meg kellett volna alázkodnia Putyin előtt.
Dr Orbán Viktor Mihálynak sokkal keményebben kellett volna tárgyalnia Putyinnal, feltételeket kellett volna szabnia neki és kérnie vissza Kárpátalját.
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Orbán a kelet hasznos idiótája. Putyin szemből, Hszi Csin-ping pedig hátulról tömi meg és cserébe azzal fizet, hogy vesz fel orosz, meg kínai hitelt. Szájer legalább a saját kontójára ment homorgiára.
2022. febr. 2. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg igaz, hogy a német külügyes leszopta Lavrovot, hogy kapjanak gázt?
2022. febr. 2. 09:15
 3/5 szántóvető ***** válasza:
2022. febr. 2. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondj egy politikust, aki szerint nincs saját magának igaza!
2022. febr. 2. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem tudom. Csak azt, hogy ő az Antikrisztus, aki világégésbe taszíja európát az agymenéseivel, ha hagyjuk.

De azt tudom, megnyeri a választást, mert a magyarnak mint a történelmi események mutatják, aki dudás akar lenni annak pokolra kell menni.

Legyen hát újra Orbán , de ha már a poklot választjátok. Megtanulni dudálni, ne felejtsetek el.

Az ellenzék zért nem nyerhet, mert az eu és Brüsszel kottájából látszik. Mzp amikor azt mondta hát mindig is voltak kötelező oltások...

Akkor csalódtam és tudtam ki ez az ember. Szóval vegyétek már most tudomásul az elenzék nem nyerhet választást, ha a fidesztől akartok búcsút venni csak a mihazánk támogatásával tudjátok elérni.

2022. febr. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!