Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktornak hivatalosan...

Orbán Viktornak hivatalosan nincsen megtakarítása. A valóságban mennyi pénzt lapátolhatott ki magának az országból?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan is de van amit az én gyomromnak is sok ám.
2022. febr. 1. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogyan mondják: Dáriusz aranya is kevés ezeknek.
2022. febr. 1. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezermilliárd fölött lehet.
2022. febr. 1. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lesznek veled elégedettek a pártban, ha sokat komcsizol."

Simán belefér a nemzeti duplagondolba.

2022. febr. 1. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
6%
Nem lapátolta ki. Apjának mennyi vagyona van ? Ha megörökölte akkor teljesen hivatalosan lesz gazdag ember.
2022. febr. 1. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy azt sajnos kevés ember tudja agyilag feldolgozni, hogy ezek napi szinten ezze foglalkoznak, okosabbak, felkészültebbek, mint az átlag pógár. Generációkban és családi vagyonban gondolkoznak. Pontosan a törvények szerint járnak el, hiszen ők hozták a törvényeket. Nem lesz semmi törvénytelen, strómanok, családtagok, akár unokák nevén vannak a vagyontárgyak, ingatlanok, akiknek már nem kell vagyon nyilatkozatot tenniük. Vagy akár alapítványokban, bárhol, akár külföldön, de szigorúan az általuk, pontosan erre a célra létrehozott törvények szerint. Valószínűleg az egész család benne van.

Mellék szál, de régen, vagy 20 éve olvastam valami polgármesterről, azthiszem valami korrupciós ügybe bukott bele, már nem is emlékszem annyira. A lényeg, hogy el voltam képedve, hogy micsoda metodika volt kidolgozva nekik a csalásra, hogy ezt így ki tudták dolgozni, ki tudták találni. Na itt is van valami metidika, csak ezt mi maximum sejtjük.

2022. febr. 2. 08:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam egy olyan megközelitést, hogy olyan lehet a 2010 óta tartó pénztalicska, mint amit a 2 VH okozott gazdaságilag az országnak, csak ez még függőben van és úgymond toljuk magunk előtt és majd akkor fog igazán látszódni a korrupció, ha egy másik vezetés veszi át a hatalmat, mert akkor fog ránkzuhanni az összes csontváz a kamrából.
2022. febr. 2. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Kb Moldova sorsa jut nekünk.
2022. febr. 2. 10:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Kezdd meszaros lorinc vagyonaval.
2022. febr. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!