1/22 anonim válasza:
Az ő pénze azt csinál vele amit akar.
2/22 anonim válasza:
Mindenki kb. ugyanannyit költ hirdetésekre szerintem.
3/22 anonim válasza:
Arról linkelj már, hogy a Fidesz hány milliárdot költötz az ellenfeleik lejáratására. Legalább 10 milliárdot az elmúlt 1 évben...
4/22 anonim válasza:
Nagy fekete kép. Ha ezek az idióták nem tudják megcsinálni, hogy fostos javascript nélkül megjelenjen egy cikk, hát kapják be.
5/22 anonim válasza:
Nyilván nem tiszta forrásokból érkezik a pénz, azért adnak ilyen abszurd "választ", amikor rákérdeznek, mégis honnan van?
6/22 anonim válasza:
4: minden modern böngésző javascriptet használ.
7/22 anonim válasza:
Csak 50 milliót?
Azért az viccen kívül, semmi a sok-sok milliárdhoz képest amit a Fidesz-KDNP költ "keresztényi" kommunikációra.
8/22 anonim válasza:
#5 Azért tudnak fogalmazni, mint ha MZP titkolni akarna valamit, "jelszót kér az oldala". Közben az oldalán tisztán és világosan ki van írva a tavalyi elszámoláshoz, hogy "hamarosan" :D
9/22 anonim válasza:
#6 igen, sajnos mind azt a szarrakást használja, az IT rákos daganatát. Én viszont csak indokolt esetben engedélyezem a használatát mert szeretem a gyorsan betöltődő oldalakat, amik nem a több mbytenyi gagyibbnál gagyibb frameworkok felesleges kódjait, követő, és adatgyűjtő scriptjeit futtatják.
10/22 anonim válasza:
#8 Bocsánat, csak hogy a szavahihetőségem megmaradjonm rosszul idéztem "rövidesen" van kiírva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!