Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyit spóroltatok ma az...

Mennyit spóroltatok ma az árstopnak köszönhetően?

Figyelt kérdés
Hála Orbán Viktor és a Fidesz áldásos munkájának!
2022. febr. 1. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Sokat spóroltam, mert egy hete nem voltam semmilyen boltban.
2022. febr. 1. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

2.5 éve nem veszünk (nem eszünk) se csirkét, se sertést.

Olajból 5 litereset szoktunk venni, az kitart bő 1-1.5 évig.

Cukrot is keveset fogyasztunk, szerintem évente 4-5 kg-nál tuti nem többet, de lehet így is sokat mondtam.

Lisztből viszont sok fogy, mert nagy pékárúzás van itthon. De idén még azt se vettünk, szóval passz.

Szóval attól tartok, semmit:D

2022. febr. 1. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Miért, van árstop? Van, aki annak tartja? Hurrá! sőt, gurrá
2022. febr. 1. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Hiába van árstop 7 terméknál, ha a többit megemelik a kereskedők. Szóval sokat nem értünk vele, csak egy újabb propaganda lépés, hogy a fidesz mi mindent megtesz az emberekért és sokan be is dőlnek neki. Ja és mielőtt megkapom, hogy libernyák vagyok, inkébb leírom, hogy függetlenként alkotok véleményt.
2022. febr. 1. 18:15
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
84%
Kivárom a Szép kártya utalást. Most már azzal is lehet pl Tescóban vásárolni. Veszek 3 mázsa cukrot.
2022. febr. 1. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Öregasszonyok a kasszasorban méltatlankodtak, hogy a tojás meg a téliszalámi miért nem árstoppos.
2022. febr. 1. 18:58
 7/10 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
29%
Sokat.
2022. febr. 2. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit mondjak. Akinek ez az élete, sajnálatra méltó. És ha ennek örül (azon túl, hogy használja), akkor még inkább. Mert akkor semmit sem ért.
2022. febr. 2. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Minden másnak feljebb ment az ára, ráadásul az infláció megeszi a teljes kis és középosztály megtakarításait. Az egész árstop arra ment, hogy tönkretegyék a kisvállalkozó benzinkutasokat, hogy a már alapítványba kiszervezett, peicatizált mol felvásárolhassa őket, az élelmiszer árstop célja pedig az volt, hogy a nyugati multik zsebébe vándoroljon mégtöbb pénz a magyarok zsebéből. A bolt nem fogja a hasznot benyelni, más termékeket megemel, mint írtam. Szerinted ha az árstopnak vége lesz, majd visszacsökkentik minden másnak az árát, vagy piaci ár fölé emelik a maradék terméket is? Ez ugyanolyan, mint az áfacsökkentés az élelmiszeren. Ég világon nem lett olcsóbb semmi, attól, hogy 27 helyett csak 5 százalék lett az áfa rajta. A különbözetet haszonként rátette a nyugati vadkapitalista multi, így az ár ugyanaz maradt, viszont a magyar emberek pénze nem az államhoz, hanem külföldre megy. Nem tudom melyik a rosszabb, ha ebből kaptak részesedést, vagy ha anélkül csinálták. Ezeket a dolgokat csak egybites egysejtűek nem látják át. Gondolom még 10en éves vagy, aki otthonról hallja a dolgokat. Ez esetben neked még megbocsátható a tudatlanság, azoknak akiktől azt hallod, hogy ez jó, pedig nem. Tájékozódj, és ne csak az agitációt hallgasd az M1-en.
2022. febr. 19. 06:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Privatizált * mol. 9es voltam.
2022. febr. 19. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!