Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon az EU tényleg bele fog...

Vajon az EU tényleg bele fog tudni szólni a választásokba?

Figyelt kérdés
EU be akar küldeni embereket, akik ellenőriznék hogy a választáson ne legyen csalás szavazat számláláskor.

2022. febr. 1. 13:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Küldjenek nincs azzal semmi.
2022. febr. 1. 14:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk jó lenne, ha több fordulós választás lenne, de azt a Fidesz szinte egyből törölte...
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
#5 nem volt jogtalan pénz visszatartás, és azzal nem tudnak beleszólni, hiszen Magyarország egy erős és önálló ország ami előre megy... azt hallottam 🤭
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
13as, mivel nem jogtalan a pénz visszatartás?
2022. febr. 1. 14:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a bele szólást, hogy tisztán tudjon menni a számlálás, mert nem hiszem hogy néhány helyen úgy menne
2022. febr. 1. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

„13as, mivel nem jogtalan a pénz visszatartás?”

Nem a 13-as vagyok, de miért lenne jogtalan? A pénzt az EU adja, egy szerződés alapján. Magyarország megsértette a szerződésben vállaltakat, így az EU-nak nem kötelessége juttatni a pénzeket.

Amúgy a pénzek többségét továbbra is kapja az ország, csak a covid miatti, helyreállítási pénzt tartják vissza. Magyarország így is haszonélvezője az úniónak, hatalmas mennyiségű pénzt kap az ország, minimális ellenjuttatás mellett.

2022. febr. 1. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

"Úgy értettem a bele szólást, hogy tisztán tudjon menni a számlálás, mert nem hiszem hogy néhány helyen úgy menne"

Nem dolguk, hogy a tisztaság ért tegyenek. Ők csak megfigyelnek és írnak egy beszámolót. Annyi embert nem küldenek, hogy mindenhol ott legyenek. Azt az ellenzéknek és civileknek kell biztosítani. Lehet jelentkezni, ha te is részt akarsz venni benne

2022. febr. 1. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
8%
Az eu-nak az az érdeke, hogy havri értsd csicska kormány legyen. Be lehessen engedni a migránsokat. Végre lehessen hajtani a népességcserét
2022. febr. 1. 16:59
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Nem a 13-as vagyok, de miért lenne jogtalan? A pénzt az EU adja, egy szerződés alapján. Magyarország megsértette a szerződésben vállaltakat, így az EU-nak nem kötelessége juttatni a pénzeket."

Melyik részét sértette meg? Idéznéd légyszíves?

"Amúgy a pénzek többségét továbbra is kapja az ország, csak a covid miatti, helyreállítási pénzt tartják vissza. Magyarország így is haszonélvezője az úniónak, hatalmas mennyiségű pénzt kap az ország, minimális ellenjuttatás mellett."

Ha szerinted az EU az egy jótékonysági szervezet, és mi járunk jobban vele, ők meg szarul, akkor én kérek elnézést.

De megjegyz. a tisztesség kedvéért, hogy nem szeretet szolgálat. Magyarországnak is van haszna belőle, de az EU-nak is bőven. Bár ennél a pontnál megkérdezném, hogy te mit értesz Eu alatt: A Tanácsot? A parlamentet? Az államok közösségét?

2022. febr. 1. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

„Melyik részét sértette meg? Idéznéd légyszíves?”

[link]

„Ha szerinted az EU az egy jótékonysági szervezet, és mi járunk jobban vele, ők meg szarul, akkor én kérek elnézést.”

Az tény, hogy Magyarország nettó haszonélvezője az Európai Uniónak, a felzárkóztatási pénzekből már bőven profitba jön ki az ország. Emellett sokkal nagyobb az inport az EU-ból, mint az export oda, így a vám tekintetében is profitál az ország. A külföldi befektetők megdobták a gazdaságot, miután ez lehetővé vált, az EU tagsággal.

„De megjegyz. a tisztesség kedvéért, hogy nem szeretet szolgálat. Magyarországnak is van haszna belőle, de az EU-nak is bőven. Bár ennél a pontnál megkérdezném, hogy te mit értesz Eu alatt: A Tanácsot? A parlamentet? Az államok közösségét?”

Magyarországnak szinte csak haszna van belőle. Az EU-nak is van bőven, ez így igaz, de nem értem, hogy ezzel mi a gond. EU alatt értem az összes EU-s országot és az általuk fenntartott és koordinált EP-t is. Természetesen az előbbiekben Magyarországot nem értem az EU-s országok közé, hiszen róla van szó, így ahol EU-t írtam a válaszban, ott értelemszerűen a többi EU-s országot értem alatta és az általuk fenntartott és koordinált szerveket.

2022. febr. 1. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!