A magyar emberek úgy átlagban szerintetek liberálisabbak, vagy konzervatívabbak, mint a Fidesz ideológiája?
Attól függ,hogy milyennek vesszük a Fidesz ideológiáját,mert néha azért változik.
Az utóbbi időben eléggé konzervativ irányt vett,ami inkább egyfajta jobboldali értékrendet testesít meg.Szerintem ennyire a magyarok átlaga nem húz jobbra,különösen egy kommunizmusban eltöltött majd 50 év árnyékában nem,
tudva,és összehasonlítva az akkori dolgokkal.
A Fidesz -nagyon ügyesen egyébként- elővett olyan dolgokat ami a magyarok nagy többségének a támogatását élvezi,és ezt jól kihasználva politizál.
/betelepülés,családtámogatások,adózás,munkahelyteremtés,közmunka,határkerítés építése,orosz kapcsolat/
Ezek önmagában nem tartoznak szorosan a jobboldali értékrendhez,de Orbán ebbe a szélbe jól bele tudott állni,és ügyesen lavírozva sok választójával elhitette a politikája helyességét.
Összességében a magyarok tehát liberálisabbak,mit a jelenlegi Fidesz irány,ezért is van sok ingadozó szavazó.
Egyértelműen liberálisabbak. Ha nem lenne az uszítás, csak a lecsúszott alkoholisták foglalkoznának a melegekkel, mindenki más megállna ott, hogy csak ne előtte csinálják.
Aztán. Ha nem nyomnák az oltási propagandát minden létező módon, hanem tényeket mutatnának, és nem akarnák kötelezni a beadatást, az emberek többsége simán elfogadná, hogy a szomszéd nem oltat, de ettől ő még nem rossz ember, és nem is hülye, csak a száraz tények alapján ő úgy döntött, hogy nem oltat.
Ha magamból indulok ki, liberális majd egyre konzervatívabb.
Lásd: én jét éve még a meleg örökbefogadásra is mondtam volna hogy persze, miért ne?
Viszont azután a hiszti után amit a pride-osok, illetve az eu-s biztosok levágtak, előbb gyújtom fel a Parlamentet, minthogy igennel szavazzak egy ilyen javaslatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!