Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett egységes színű a...

Miért lett egységes színű a dohánytermékek csomagolása?

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2022. jan. 31. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:

1#

Köszönöm! Igaz egy linkkel tovább kellett mennem, de már értem. Ettől a libafos színű csomagolástól azt várják, hogy kevesebb fiatal szokik rá erre a káros szenvedélyre.

2022. jan. 31. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
EU-s előírás.
2022. jan. 31. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valami ilyesmit hallottam a rádióban is. Én nem dohányzom, de amennyire látom, nem egy dobozon múlik, hogy dohányozzon, aki akar. Eddig is tele voltak az ilyen dobozok elrettentő képekkel, mégis veszik.
2022. jan. 31. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy még annyi marketingértéke se lehessen a cigiknek hogy a különböző márkáknak különböző arculata van. Ami nyilván nettó baromság, mert nem ezért dohányoznak az emberek.
2022. jan. 31. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki dohányzik, annak tök mindegy milyen képet tesznek a dobozra, vagy milyen színe van a doboznak. Egy fiatal, ha kiakarja próbálni, az sem a doboz színe végett teszi, vagy nem teszi. Nem azért próbálják ki, vagy szoknak rá, mert szép a doboza.
2022. jan. 31. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!