MZP miért ellenzi ilyen makacsul a kormány összes olyan intézkedését, amelyek segítenek az embereknek?
Ezen már gondolkodtam én is, de vegyük figyelembe a következőt:
Kik ugattak 2006-2010-közt, hogy "Mennyé dóóógozni!!!", meg hogy így xar-úgy xar az élet, kik mondtak NEM-et a vizitdíjra, kik skandálták ebben az időszakban, hogy nem kell a segélyezés, legyél önálló, stb., stb.?
AZtán jött szépen Viktorta, megvonta egy csomó embertől pl.: a rokit, elvette a magánnyugdíjat, számtalan xar lépést tett, ekkor már-, egy idő után visszafogták magukat az addig ugatók is, mert a saját bőrükön tapasztalhatták, mit okoztak... Most megint ott tartunk, hogy Viktorta apánk ad kegyelmesen ezt-azt, így megint nem az önálló gondolkodásra törekszenek sokan.
Márky szerintem részben emiatt is beszélte azt, amit, mert ez a nép csak ugatni tud: ha meg ott lenne a lehetőség, hogy "Na, akkor cselekedj magadnak megfelelően!", akkor meg rájön, hogy még nem is nőtt fel ehhez a feladathoz...
A boltokban egyre több a spanyol sertéshús.
A hatósági ár miatt a nagy árúházak nyilvánvalóan az olcsóbban beszerezhető termékek felé nyúlt, hisz áron alul nem érdeke terméket forgalmazni.
És úg ynéz ki, hogy a Spanyolországban tenyésztett és feldolgozott sertés szállítással együtt olcsóbb, mint az itthon tenyésztett és feldolgozott.
Szuper, támogatjuk a magyar termelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!