Szerintetek lesz kormányváltás?
Azért van osztogatás, mert jól teljesít a gazdaság. Miért hitelből? Nagyon egyszerű: mert az EU nem utalja a jogos pénzünk. Még....
Miért keleti hitelből? Egyszerű. Mert a nyugati IMF hiteleket megszorítós csomagokkal adják
Most nem látok a jövőbe, én két dologban reménykedek:
1. lesz kormányváltás
2. egyszerű többségi győzelem a Fidesznek jó erős ellenzéki kontrollal, így vége lenne a 2/3-os ámokfutásnak
"Én 19 éves vagyok, de ha nem változnak itt a dolgok egy jó 5-6 éven belül, akkor nekem is el kell hagybom az országot, ha normálsian szeretnék fejlődni gyarapodni"
Mi változna?
Ha jobb életszínvonal a cél mindenképpen el kell innen húzni, bárki is vegye át a kormányt. Ha marad a Fidesz akkor azért, ha az ellenzék nyer nekik is idő kell. De valamerre haladni kell.
Itt Ausztria szintű életszínvonal soha nem lesz, de ideje lenne egy olyan kormány aki legalább a maxot kihozza, vagy legalább nem növeli tovább az így is magas államadósságot.
"Nagyon egyszerű: mert az EU nem utalja a jogos pénzünk. Még...."
Nem jogos, és egyébkétn az a pénz nem is ezekre az osztogatásokra ment volna, mivel arra nem lehet felvenni.
Mellesleg most pont be is ismerted, hogynem bírja el agazdaság, ha elbírná, akkor nem kellett volna hitelt felvenni.
"Miért keleti hitelből? Egyszerű. Mert a nyugati IMF hiteleket megszorítós csomagokkal adják"
Ez meg csak a piac nem ismerete. Nyugaton nem csak IMF hitel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!