Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz kormányváltás?

Szerintetek lesz kormányváltás?

Figyelt kérdés
Szerintetek lesz kormányváltás? Orbán tényleg azért osztogat annyit, amire 12 év alatt nem volt példa, mert látja kutatásokból, hogy van esélye az ellenzéknek? Mi a véleményetek?

2022. jan. 31. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
10%

Azért van osztogatás, mert jól teljesít a gazdaság. Miért hitelből? Nagyon egyszerű: mert az EU nem utalja a jogos pénzünk. Még....

Miért keleti hitelből? Egyszerű. Mert a nyugati IMF hiteleket megszorítós csomagokkal adják

2022. jan. 31. 13:00
 22/66 A kérdező kommentje:
Valamelyik válaszoló írta a reszicsökkentést, hogy elveszik majd. Kérlek szépen ne a fizetett influencereknek higyjetek, mert ha megnézed a teljes videót és nem a 4 mp-es kivágott videókat nézed meg, akkor minden hazugságra választ kapsz. Orbán ezért nem mer vitára kiálni! Én úgy vagyok vele, lehet h nem lesz jobb, de akkor is egy próbát megér az egész egy esélyt adnék nekik, mert ez így tarthatatlan. Én 19 éves vagyok, de ha nem változnak itt a dolgok egy jó 5-6 éven belül, akkor nekem is el kell hagybom az országot, ha normálsian szeretnék fejlődni gyarapodni.
2022. jan. 31. 13:13
 23/66 anonim ***** válasza:
2%
A vita egyébként is felesleges, a parlamenti felszólalások ezt jól bizonyítják. Egy boldog karácsony és le van tudva a válasz. Ha vona nem tudottbérdemi választ kicsikarni más sem lesz rá hatással.
2022. jan. 31. 13:16
 24/66 anonim ***** válasza:
12%
Tegnapi Bayer Showt nézd vissza. Ott mutatja több helyen, hogy MZp mondja, hogy "Nem lesz rezsicsökkentés"
2022. jan. 31. 13:16
 25/66 anonim ***** válasza:
90%

Most nem látok a jövőbe, én két dologban reménykedek:

1. lesz kormányváltás

2. egyszerű többségi győzelem a Fidesznek jó erős ellenzéki kontrollal, így vége lenne a 2/3-os ámokfutásnak

2022. jan. 31. 13:52
 26/66 anonim ***** válasza:
82%

"Én 19 éves vagyok, de ha nem változnak itt a dolgok egy jó 5-6 éven belül, akkor nekem is el kell hagybom az országot, ha normálsian szeretnék fejlődni gyarapodni"

Mi változna?

Ha jobb életszínvonal a cél mindenképpen el kell innen húzni, bárki is vegye át a kormányt. Ha marad a Fidesz akkor azért, ha az ellenzék nyer nekik is idő kell. De valamerre haladni kell.

Itt Ausztria szintű életszínvonal soha nem lesz, de ideje lenne egy olyan kormány aki legalább a maxot kihozza, vagy legalább nem növeli tovább az így is magas államadósságot.

2022. jan. 31. 13:55
 27/66 meszike91 ***** válasza:
36%
Már nagyon kéne egy elszámoltatás.
2022. jan. 31. 14:07
 28/66 anonim ***** válasza:
12%
Nem lesz, így jó van minden!👍
2022. jan. 31. 14:10
 29/66 anonim ***** válasza:
80%

"Nagyon egyszerű: mert az EU nem utalja a jogos pénzünk. Még...."

Nem jogos, és egyébkétn az a pénz nem is ezekre az osztogatásokra ment volna, mivel arra nem lehet felvenni.

Mellesleg most pont be is ismerted, hogynem bírja el agazdaság, ha elbírná, akkor nem kellett volna hitelt felvenni.

"Miért keleti hitelből? Egyszerű. Mert a nyugati IMF hiteleket megszorítós csomagokkal adják"

Ez meg csak a piac nem ismerete. Nyugaton nem csak IMF hitel van.

2022. jan. 31. 14:15
 30/66 anonim ***** válasza:
74%
Lesz kormányváltás.
2022. jan. 31. 14:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!