Miért törődnek bele a magyarok mindenbe?
Értem itt arra hogy csak szopatják és hülyének nézik őket a nagy okosok. Az állítólagos több pátrendszer helyett gyakorlatilag szinte csak egy pártrendszer működik.
Van alkotmány de nagy része mégsincs betartva vagy olyat fogalmaz meg amit szinte lehetetlen betartani.
És mégis a magyarok mindent eltűrnek úgy ahogy van, miért van ez?!
18L
1989-ben "megdöntötték" az egypártrendszert, 20 évig több párt is bejutott a parlamentbe, volt beleszólásuk a döntésekbe, de most a 2/3-os többséggel rendelkező fidesz visszaállította a régi -általa is nagyon kifogásolt- állapot. Hiába szavaztak bizalmat a bejutott pártoknak, beleszólásuk egyenlő a nullával, mert az összes döntés joga a fideszé. Ennek csak azért "örülök", mert abban az esetben, ha lesz módja változtatni a szavazóknak, akkor senkire sem lehet újjal mutogatni, mert minden intézkedésükért nekik kell vállalni a felelősséget.
A magyar mindig is birka nép volt. Félt attól, hogy még azt a keveset is elveszik tőle, amije van. Most még van "valamink", de akkor lesz nagyon nagy baj, ha az a kicsi sem lesz, éhezni fognak az emberek (bár már ma is nagyon sokan éheznek), na akkor fognak kimenni az utcára.
Mert buták. Vannak dolgok, amik ellen egyébként fellépnek, de elég jól ki tudják választani pont azokat, amin nem lehet változtatni.
Sok mindenen lehetne, azért meg senki nem megy az utcára sajnos.
És a magyar felnőttek miért nem?!
Amúgy ne gyerekezzél egyik az, másik az hogy suliba jogot tanulok, van politológia és sok más politikával kapcsolatos tantárgy. Amúgy meg vagy a kérdésemre válaszolj vagy ne is írj!!!
Kérdez küldtem pm-et. 21 FFI.
A helyzet az, hogy ez nem is könny kérdés, látszólag beletördtünk a dologba, de ez nem teljesen igaz!
Én pl. nem fogadom el a helyzetet, és valamelyest próbálok tenni érte, hogy változzon a dolog.
Ne másoktól várjunk segítséget, ha magunktól sem tudunk semmit csinálni, de a helyzetünk nagyon is a más kezében van...
12:23-as vagyok!!
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:58
Aha és miért ne foglalkozzanak vele, tudod kedves barátom én már 12 éves korom óta foglalkozom a témával, azt hogy te lesz@rod a fiatal generáció magyar érzelmségét, akkor nem más, mint egy magyar ellenes akárki vagy.
Minndenkinek megvan a joga ehhez, és ha valaki él ezzel, az nagyon is jó. Tudod túl sok az olyan fiatal, aki a nyugati tömegkultúrát követi és magasról letolja a magyarság kérdését. A fiatalok fogják megváltoztani részben a helyzetünket és nem a 80 éves taták, mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!