Könnyen elképzelhető ,hogy jóléti intézkedések ide vagy oda, de a fojtó légkör miatt az idén tavasszal bizony elveszítheti a választást a Fideszt?
#8-as
Ezeknek az embereknek szelektív a memóriájuk. Nem kérnek a régiekből, de hogy a sok nemzeti, keresztény, antiliberális, antikommunista Fideszes honnan jött azt már elfelejtették. Eszembe is jutott erről egy vicc:
Az öreg prímás be akar lépni a Fideszbe, de kérvényét elutasítják. Szomorúan meséli másnap az ismerősének, hogy mi történt.
- Há Gázsi, oszt mé nem vettek be a pártba?
- Me aszonták, hogy én a kommunistáknak húztam régen.
- Oszt Gázsi, há mé nem tagadtad le?
- Má hogy tagadhattam vóna le, mikor mind ott ültek....
Nem vagyok szenilis és a memóriám sem szelektiv. Tisztában vagyok Medgyesi, Gyurcsány, Bajnai és Orbán gazemberségeivel is. Végigéltem mindegyiket. Mégis azt mondom hogy Gyurcsány és az elvtársai ne kapjanak soha többet lehetőség az ország irányítására.
Majd lesz valahogy a fidesz alatt, de azt a mocskosságot ami akkor ment nem akarom ismét látni.
Egy cigány se üvöltözzön a hivalban hogy neki jár a segély és mozgassa az ügyintéző a s.ggét mert nem akar várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!