A baloldal által hergelt tanárok azért sztrájolnak, mert a Fidesz betiltotta az LMBTQ érzékenyítést az iskolákban és a nemátalakító műtéteket?
Figyelt kérdés
Most kaptak hatalmas béremelést,úgyhogy amiatt egy szavuk nem lehet!2022. jan. 30. 20:47
11/16 anonim válasza:
Egyébként kérdező, kérdezz bátrán mert én 2012-2018, de úgy intenzíven 16-18 között én benne a vidéki LMBTQI aktivizmusban, szóval kérdezz bátran és őszintén fogok válaszolni minden felvetett aggályaidra.... 30/ffi
12/16 Andizsuzsi válasza:
Teszem hozzá, az iskolákban nem csak tanárok dolgoznak, a technikai dolgozók, adminisztratív dologzók, rendszergazdák stb viszont az "elmúlttizenkétévben" semmilyen béremelést sem kaptak, sőt a tankerületek bevezetésével a cafetériától is elestek. A sztrájk értük is szólt.
13/16 anonim válasza:
A kérdező valamelyik nap nem tudta, hogy mi az, hogy infláció, utána meg kamumeleg lett hirtelen, aki utálja az lmbtq propagandát
14/16 anonim válasza:
Nem tudom mit szedsz kérdező, de megadhatnád a dealer számát..
15/16 anonim válasza:
Szerintem a tanárok pont átlátják, hogy a kamaszokat nem kell ilyen irányba terelgetni mikor még befolyásolhatóak, és minden hónapban mások akarnak lenni. Inkább örülnek, hogy a "szar" kromány 1-2 dolgot értelmesen csinál.
16/16 anonim válasza:
Ő hogy lehet befolyásolni arra, hogy meleg legyen valaki? 30 évesen bőven vissza tudok emlékezni arra, hogy sok minden akartam lenni, de meleg nem, tudod volt mikor komolyan imádkoztam Istenhez a templomban, hogy ne legyek meleg, meg is gyóntam, ugyanis félig lengyel vagyok, de mindig vissza kúszott a dolog belém... mindig utat tört magának... szóval elfogadtam magam és ehhez az is kellett, hogy titokban utána olvastam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!