Mit várunk a kormányváltástól?
A kedvenceim az elmúlt napokból:
- olcsóbb lesz az élelmiszer
- azonnal csökkenni kezdenek az ingatlanárak
- megszűnik a korrupció
😆😆😆
Tejjel vajjal folyó kánaán lesz már itt májusban?
Egy normálisabb országot. Ez nyilván nem 1 év alatt történik meg, ahogy nem is egy év alatt züllüttünk idáig.
Ha megkérdezem magamtól, hogy jobb-e ma Magyarországon élni, mint 10 éve, akkor egyértelmű, hogy nem.
Több pénzt, jobb életet, európai béreket, nyugdíjakat várnak.
Meg ugye úgy általában is van igény már a politikai változatosságra, sokan unják már Orbánt és a Fideszt. A hat-hétpárti szivárványkoalíció érdekesebb, izgalmasabb lenne számukra.
demokráciát és hogy ne kelljen félni az eu, nato kilépéstől, meg ne kelljen tovább tartani attól hogy el lesz adva az ország az oroszoknak kínaikanak.
én pont a fordítottjának örülnék.
az itt élő már majd 1 milla kínait kitoloncoltatnám és a kínával és oroszokkal valló kommunikációt a minimumra venném vissza.
Nyilvánvaló hogy megszorítások lennének.
A baloldal mást nem tud elképzelni. Indokot meg öt perc alatt találnak a megszorításra. Nálunk sokkal nagyobb államadóssággal is működnek országok és nem adóztatják szarrá a kisembereket.
#14 - A jósnőd mondta?
Most is szarrá van adóztatva a kisember. Ha megkérdezel 100 embert az utcán szerinted hány fogja azt mondani, hogy Magyarországon kevés az adó?
Szerintem a leggusztustalanabb adó a tranzakciós illeték, amit a Fidesz vezetett be.
nehéz és hosszadalmas feladat lesz a Ner lebontása, és rengeteg feladat van, rendbe kell tenni az egészségügyet, az oktatást, az államháztartási hiány sem lehet 5000 mrd, mint 2021 és 22-ben. az állami vízfejet is csökkenteni kell, kevesebb pénzt kell elvnnia a gazdaságból a az államnak, a munkára rakódó közterheket is csökkenteni ekll, jó lenne ha az áfa is alacsonyabb lenne. ez kemény feladat és nem lesznek azonal látványos sikerek.
csak remélni tudom, hogy valamennyi lopott közpénzt sikerül visszaszerezni a maffiától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!