Miért nem töröljük el az államadósságot?
Hú b....d m....g
Magadtól vagy ilyen buta? Vagy bohár segített benne?
Drága kérdező, igazad van: azt az államadósságot például a te oktaásodra költöttük.
Hiába.
Hülye maradtál.
Esetleg kezdhetnéd te a visszafizetést nekünk, a közösbe.
Buta válaszokat nem kérek. Izland is megtette, leírtam, akinek nem jutott el az agyáig, az kíméljen a butaságival.
Nem nagy ügy az adósság leírása, számunkra viszont óriási probléma már a visszafizetés.
Kérdező, létszi adj kölcsön nekem annyi pénzt amennyid csak van.
Ha jönnél visszakérni majd azt mondom "bocsi eltöröltem" ha így se érted majd segít nekem az eu izé jól megtermett haverok hogy elfeledd adtál......
:D :D :D :D :D
"Hú, nagyon sok ostoba ember van... Mindenféle fantázia, gondolkodás nélkül."
Ne is mond tesó, sokan még kérdéseket is feltesznek.... Pl ma 19:24
-kor :D
Azért Izlandon nem egészen ez történt.
Abba meg gondolj már bele, hogy az államadósság egy rész az állampapír, be is baszna ha az egy tollvonással semmit nem érne egyik napról a másikra.
Igazából csak elhatározás kérdése lenne. Nem tehetnének semmit, az eu nem is hagyná, legitim lépés lenne (Izlandon nem volt kommunizmus, sokkal rosszabb helyzetben voltak egy válság közepén, és nekik is sikerült nagyon gyorsan). Amúgy manapság is hasonló megy, mikor egy cég csődöt jelent... az adósság eltűnik, nincs, aki visszafizesse.
Hú. lehet, hogy ezért, mert az emberek 90%-a ennyire ostoba, hogy azt hiszi, nem lehet megtenni, akkor is, ha más pár éve megtette. Egyszerűen nem is értik, nem is gondolnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!