Ha kitör az Orosz-Ukrán háború, nekünk muszáj lesz az oroszok mellé állni?
Figyelt kérdés
Furán nézne ki, ha a Putyin seggét évek óta lefetyelő orbán országa nem segítene be az oroszoknak a másik oldalról. Vajon a halálba küldi a magyar katonákat orbán, csak hogy putyin farkincáját szopkodja?2022. jan. 30. 13:31
11/15 anonim válasza:
Annyira vicces látni mikor a tömérdek mennyiségű korrupciós ügy, és egyéb rossz húzásai mellet felhozzák azt az egy-kettőt ami kivételesen nem járul hozzá az ország rombadöntéséhez. Az hogy te élsz a kormány egyik intézkedésével nem azt kellene jelentse, hogy k*ss a neved, nem panaszkodsz a többi dolgainkra amikért börtön kellene járjon éstb. Persze aki azt akarja, hogy uralkodjanak felette az így járt.
12/15 anonim válasza:
Egyébként hol van az a 3000 milliárd amit lenyúltak a magánnyugdíj pénztárakból?
13/15 anonim válasza:
Jaj jaj, kis országunk szóba áll egy rossz hírnevű, de Pluto méretű országgal, még van, amit az ő segítségével építünk, míg közbe már a WC papír is EU-s pénzből van, de nem baj, orosz gyarmat vagyunk végünk van.
14/15 anonim válasza:
Nekünk nem, csak Orbánnak. Kap egy csúzlit és lődözhet kedvére.
Egyébként én is álltam az oroszok mellett. Nemrég voltam Szentpétervárott, az Ermitázsban rengeteg orosz állt mellettem. Még beszélgettünk is.
15/15 anonim válasza:
Egy kicsit itt is, majd ott is fogunk állni. 2 s*el fogjuk megülni a helyzetet, főleg a pávatánccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!