Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kitör az Orosz-Ukrán...

Ha kitör az Orosz-Ukrán háború, nekünk muszáj lesz az oroszok mellé állni?

Figyelt kérdés
Furán nézne ki, ha a Putyin seggét évek óta lefetyelő orbán országa nem segítene be az oroszoknak a másik oldalról. Vajon a halálba küldi a magyar katonákat orbán, csak hogy putyin farkincáját szopkodja?
2022. jan. 30. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Annyira vicces látni mikor a tömérdek mennyiségű korrupciós ügy, és egyéb rossz húzásai mellet felhozzák azt az egy-kettőt ami kivételesen nem járul hozzá az ország rombadöntéséhez. Az hogy te élsz a kormány egyik intézkedésével nem azt kellene jelentse, hogy k*ss a neved, nem panaszkodsz a többi dolgainkra amikért börtön kellene járjon éstb. Persze aki azt akarja, hogy uralkodjanak felette az így járt.
2022. jan. 30. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként hol van az a 3000 milliárd amit lenyúltak a magánnyugdíj pénztárakból?
2022. jan. 30. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaj jaj, kis országunk szóba áll egy rossz hírnevű, de Pluto méretű országgal, még van, amit az ő segítségével építünk, míg közbe már a WC papír is EU-s pénzből van, de nem baj, orosz gyarmat vagyunk végünk van.
2022. jan. 30. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk nem, csak Orbánnak. Kap egy csúzlit és lődözhet kedvére.

Egyébként én is álltam az oroszok mellett. Nemrég voltam Szentpétervárott, az Ermitázsban rengeteg orosz állt mellettem. Még beszélgettünk is.

2022. jan. 30. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
Egy kicsit itt is, majd ott is fogunk állni. 2 s*el fogjuk megülni a helyzetet, főleg a pávatánccal.
2022. jan. 30. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!