Isti22 kérdése:
Elégedett vagy a ma aktuális demokráciával?
Figyelt kérdés
Tíz éve senki sem volt elégedett vele: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__26.. 2022. jan. 30. 08:47
12/22 anonim válasza:
Fidesz 2/3 van nem demokrácia. Amióta kormányon vannak folyamatosan úgy alakítják a törvényeket, hogy az ő hatalmon maradásukat segítse.
13/22 anonim válasza:
A demokrácia a rend hiánya.Elég a nyugatot megnézni.Hetente felgyújtják a városokat.Tiszta káosz.Természetesen,szükség van az egyén szabadságára,sőt szükséges.Szigor is kell,kemény törvények.Amit a fidesz ellen felhoznék,a hétköznapi bűncselekmények nincsenek kellően megtorolva.
14/22 anonim válasza:
Nincs és soha nem is volt demokrácia.
15/22 anonim válasza:
Valami nagy tudású kifejtené, hogy nekem mint átlag embernek, miben érzékelhető, hogy 2012 óta megszűnt a demokrácia? Mert ilyenkor vagy írnak valami hülyeséget (bármikor elvihetnek, a családod megölik, és egyéb irtózatos hülyeségek), vagy diktátoroznak egyet, és ennyi a nagy magyarázkodás.
16/22 Magyarország jobban teljesít válasza:
Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Ha újra nyer a Fidesz, ez tovább folytatódik.
17/22 anonim válasza:
15: nem szünt meg, hibrid rendszer van. Olvasd el a 11-est.
18/22 anonim válasza:
Szerintem írjátok kérdésenként, hogy itt most fideszfika van, mert minden le lett pontozva, aki nem elvakultan fröcsög a fideszre.
19/22 anonim válasza:
18
Azt hiszik, hogy lepontozással választást nyerhetnek.
20/22 anonim válasza:
Szürreális, hogy a fidesz oldalon olyan szinten egyetért mindenki, hogy furcsállják mikor valahol nem értenek egyet a fidesszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!