A Rtl híradóban miért hívjâk MZP-t közös ellenzêki miniszterelnökjelöltnek?
"Ebben az összefogásban minden párt benne van, amelyik esélyes a parlamentbe kerülésre."
A Momentum nem jutott be legutóbb, az MSZP a megszűnés, a parlamentbe jutás határán billeg évek óta, a Párbeszéd maximum 1%-os, az LMP még egy képviselőt sem juttatott be egyéniben.
6 pártból áll a ballib összefogás. A friss közvéleménykutatások alapján 44%-uk van. Tehát átlagosan 7.33%. Ha csak két 15-20%-os párt akad közöttük, akkor a többieknek semmi esélyük nem lenne saját erejükből bejutni a parlamentbe.
A tények makacs dolgok.
#12 Igen, ez így van. Még idézed is amit írtam, de értelmezni már nem bírod :D
Minden párt benne van, amelyik esélyes a parlamentbe kerülésre. Ez nem azt jelenti, hogy mindegyik párt esélyes, amelyik benne van. Ezért nem értitek ti MZP beszédeit sem, mert túl összetett kommunikáció a STOP-hoz képest...
Amit írtam, azt jelenti, hogy vannak esélyes pártok. Ha csak két pártnak vesszük biztosra a bekerülését, a Jobbiknak és a DK-nak, akkor már mindegyik esélyes párt része az összefogásnak. Én ezt írtam, nem pedig azt, hogy csak a bejutásra esélyes pártok alkotják az összefogást.
Hogy magyarázzam még el, hogy sikerüljön felfogni a különbséget?
"A Mi Hazánkot mâr minden közvéleménykutatò minimum 5 szazalekra méri"
A real pr december végén 1, azaz egy százalékra mérte egyben az összes "más pártot" a fideszen és az ellenzéki összefogáson kívül.
Az Alapjogokért központ januárban 4%-ra mérte a Mi Hazánkot
Az IDEA január eleji felmérése szintén 4%-ot mért a Mi Hazánknak
A Republikon szintén januárban megjelent kutatása csak 3%-ot mért nekik
Ahogy a Nézőpont és a Závecz is 3%-ra mérte a Mi Hazánkot, a Nézőpont januárban, míg a Závecz decemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!