Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit utáltok jobban? Orbán...

Kit utáltok jobban? Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 09:37
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor
Gyurcsány Ferenc
55 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy az általam írt alábbi kérdésre egyetlen ember sem állt be szavazni, itt meg pár perc alatt rögtön 5-en szavaztak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11571910-a-..

2022. jan. 29. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Én egyiket sem utálom.
2022. jan. 29. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Gyurcsany nem csak az orszagot pusztitotta el, hanem a puszta letevel leamortizalta a baloldalt is. Amig o tartja a kezeben a szalakat, addig a baloldal soha nem fog felnőni a Fideszig.
2022. jan. 29. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem választottam, mert egyiket sem utálom. Én már azt utálom, hogy azt erőltetik, hogy ezt vagy azt utálni kellene.

Nem utálatból fogok az egyik ellenzékben lévő pártra szavazni, hanem mert szerintem jobban fognak kormányozni.

2022. jan. 29. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
#1 Valószínűleg azért, mert a politika kategóriát többen nézik, mint a zenét. Ráadásul a másik kérdésednél egyikre sem szavaznék, mert mindhárom ripacs.
2022. jan. 29. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Orbán férget
2022. jan. 29. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Orbán a zsebtolvajok királya, ötször akkora korrupcióval mint Gyurcsány valaha. Szégyen hogy valaki ezt nem meri bevallani
2022. jan. 29. 11:01
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egyik se jobb a Deákné vásznánál. Ha Fletónak lett volna ideje, ugyanígy gajra viszi az országot, mint ez a nyomoronc Viktátor.
2022. jan. 30. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálok senkit, mert és nem műkeresztény vagyok.

Orbán Viktort megvetem, mert hatalmas lehetősége volt hogy egy eredményes, büszke és gazdag országot építsünk, ehelyett tehetségtelen futóbolond tolvajokat szabadított ránk.

2022. jan. 30. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Azt hiszem ez az a kérdés amire nincs jó válasz és a probléma része az hogy az emberek többsége tud választani. Ezt a kettőt egy cellába kéne bezárni. 16 éve nézzük színdarabot amit előadnak ...szerintem unalmas.

Bár hajlok rá hogy leszavazzak az összefogásra ...nagyon nehezemre fog esni tudván, hogy a DK lesz a legnagyobb párt. :(

2022. febr. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!