Kit utáltok jobban? Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc?
Érdekes, hogy az általam írt alábbi kérdésre egyetlen ember sem állt be szavazni, itt meg pár perc alatt rögtön 5-en szavaztak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11571910-a-..
Nem választottam, mert egyiket sem utálom. Én már azt utálom, hogy azt erőltetik, hogy ezt vagy azt utálni kellene.
Nem utálatból fogok az egyik ellenzékben lévő pártra szavazni, hanem mert szerintem jobban fognak kormányozni.
Én nem utálok senkit, mert és nem műkeresztény vagyok.
Orbán Viktort megvetem, mert hatalmas lehetősége volt hogy egy eredményes, büszke és gazdag országot építsünk, ehelyett tehetségtelen futóbolond tolvajokat szabadított ránk.
Azt hiszem ez az a kérdés amire nincs jó válasz és a probléma része az hogy az emberek többsége tud választani. Ezt a kettőt egy cellába kéne bezárni. 16 éve nézzük színdarabot amit előadnak ...szerintem unalmas.
Bár hajlok rá hogy leszavazzak az összefogásra ...nagyon nehezemre fog esni tudván, hogy a DK lesz a legnagyobb párt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!