Hogy fogtok szavazni és miért?
,,Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek
köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális
irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?"
Ezzel a kérdéssel az a bajom, hogy az iskolákban legalább 55-60 éve heteroszexualitásra nevelés folyik. A Biológia 8. osztályos valamint a Biológia és embertan 11. osztályos tananyaga legalább egy-egy nagyobb témakört felölelve foglalkozik a kérdéssel, de kizárólag a heteroszexuális normatíva szempontjából. Nem törődve azzal a ténnyel, hogy a köznevelési intézményekben már a kérdést feltevő tisztviselők gyerekkorára is igaz volt ez.
Ti hogyan szavaztok rá?

Igen! Mivel az iskolai oktatásban is teljesen joggal szó van a szexualitásról
nem így lenne helyes?

Egyébként ez a legjobb választás, a második, hogy "NEM" választ adsz rá, hisz jelenleg is tananyagszinten zajlik szexuális nevelés, már az általános iskolásoknak.
Így lenne helyes, hogyha nem egyoldalú lenne a szexualitás bemutatása.
Ebben van valami logika!
Magánvélemény:
Én lehet, hogy az #1 ötletét fogom tartani és érvénytelenül szavazok. Így lehetne megbuktatni igazán ezt a kérdést.

Kérdező! Én is érvénytelenül fogok szavazni.

Ez egy primitív hozzáállás, amiből így is kitűnik, hogy az orránál tovább úgysem lát a válaszadó és minden Fideszes és MHM-es indulatkeltő részigazságoknak és hazugságoknak bedől.
Ez is egy érdekes felfogás. Szerintem a kormány éppen azért erőltette, hogy egy napon legyen, hogy legalább az 50%+1 érvényes szavazat meglegyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!