Szégyellem hogy az Ellenzéki Összefogást támogatom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eljött az a pont, hogy nem tudom már tovább támogatni az Ellenzéki "Összefogást".2022. jan. 28. 16:39
12/20 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, akkor ne szavazz rájuk.
13/20 anonim válasza:
Ha jót akarsz akkor nyomdd el ezt az érzést, kötelező a Szövetségeseket támogatni, 44ben is azt kellett volna tenni az országnak. Ugyanaz a helyzet most is
14/20 anonim válasza:
Sok minden máshogy alakult az előválasztás óta, de ha a Fidesz marad, 2026-ra már választás sem lesz.Egyre nyilván valóbb a diktatúra felé sodródás. Orbánt már semmi nem érdekli, senkire sem hallgat.
15/20 anonim válasza:
14: Szedsz erre valamit? Nem ártana.
16/20 a fidesz komcsi párt válasza:
Szokásos ellenzék mocskolás? Tele a gatyátok mi?
17/20 anonim válasza:
A 15.-nek üzenem, ha 2026-ban az lesz, amit vizionálsz, nyilvánosan bocsánatot kérek! Néhány szuper kórházzal, és rendbe tett oktatással lekenyerezhető vagyok!
18/20 anonim válasza:
"Eljött az a pont, hogy nem tudom már tovább támogatni az Ellenzéki "Összefogást".
Jó, akkor ne támogasd!
Baszki, amikor nekem valamelyik párttal tele lett a tököm, nem szavaztam rá többet. Nem írtam ki róla hülye kérdést, nem mástól vártam a - ráadásul kézenfekvő- megoldást.
Ilyen életképtelen emberekkel csoda, hogy ez az ország még nem rohadt le teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!