Márki-Zaj cigány származású?
Figyelt kérdés
Hallani mindenfele és arra hajaz...2022. jan. 28. 15:18
21/33 anonim válasza:
Igen, rajta elég jól látszik is. Orbán Viktornak ha vannak cigány rokonai is egyáltalán nem feltűnő.
22/33 anonim válasza:
Vannak gyanús tulajdonságai. Például külsőre gyanítható, hogy van benne egy vonóval. Sok gyerke van. Gátlástlan és nyomulós, máskülönben nem lenne politikus. Vallásos. Szerintem rakd össze.
23/33 anonim válasza:
Miert nem nezel utana, sokat beszelt a csaladjarol. Nemesi szarmazasu, sok generacio ota ertelmisegi csaladbol valo
24/33 anonim válasza:
Orban viszont csak a faterjaig lehet visszavezetni a csaladfajat, paraszt/cigany felmenoi vannak valoszinuleg
25/33 anonim válasza:
Egy az egyben 'Gyözike' az ember.!
26/33 anonim válasza:
A végén kiderül, hogy rokona Orbánnak, már ha tényleg dzsipó.
27/33 anonim válasza:
Valahol láttam egy képet: egy az egyben a fiatal Ceausescu. Mintha csak ikrek lennének.
28/33 anonim válasza:
22. Nekem is sok gyerekem van és vallásos vagyok, ehhez képest 50%-ban német és 50%-ban magyar vagyok. De ha cigány lennék 100%-ban, azt se szégyellném, ez csak egy származás, nincs ebben semmi.
30/33 anonim válasza:
Hát.
Én+bizonytalan vagyok,de inkább igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!