Sok jó fejlesztés van Budapesten, mióta KariGeri a főpolgi?
Figyelt kérdés
Vannak olyan fejlesztések mint Tarlós idejében? Pl. fonódó villamos létrehozása, 10 ezer fa elültetése, közterület felújítások, stb.
2022. jan. 28. 14:16
1/16 anonim válasza:
Hogyne, visszafejlesztés. Nagykőrúti sáv elvétele, kevesebb jegyautomata sb.
3/16 anonim válasza:
Egyszer azt mondják a balosok, hogy minden is fejlődik, máskor meg azt, hogy azért nem fejlődik, mert a fidesz nem ad pénzt Karigerinek.
4/16 anonim válasza:
A közlekedés az sikeresen el lett cseszve.
7/16 anonim válasza:
A következő program a méhek betelepítése a méhlegelőkre!
8/16 anonim válasza:
igen, a molinóipar nagyon megy, amióta milliárdokat költ rá a főváros, hogy ÓRBÁÁÁÁÁÁN NEM AD PPÉÉÉÉÉÉNZT
9/16 anonim válasza:
Múlt héten több év után jártam a VIII. kerületben, az Oktogontól jöttem kifelé, és ugye ott annak idején 2 sávban tudtak kifelé jönni az autók, ma meg már felfestettek oda egy biciklisávot. Én meg nem tudtam, hogy ott már biciklisáv van, csak később vettem észre, hogy amúgy sárga vonalon haladok :D Borzasztó, hogy milyen hülyeségeket művelt Geri a közlekedéssel.
10/16 anonim válasza:
Igen, fejlődött Budapest. A főpolgármesterek már a buszsávban is autózhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!