Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fertőzésen való átesés...

Ha a fertőzésen való átesés nagyobb védelmet ad(ami tovább is tart) akkor miért kötelező a 3.dik oltás azoknak akik már voltak igazoltan fertőzöttek?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban Rusvai is azt mondja hogy aki átesett a fertőzésen már annak kialakul, nyálkahártya immunitás, sejtes immunitás és az antitestes immunitás. A nyálkahártya immunitás a szervezet "bemeneti" nyílásain jelentkezik. De ez csakis kizárólag fertőződés után alakul ki, az oltás következtében nem alakul ki nyálkahártya immunitás. Ezenkívül a fertőzésen való átesettség után várható a leghosszabb védettségi idő mert a nyálkahártya immunitás halványodik a leglassabban az antitestes meg a leggyorsabban.

Azt is mondja Rusvai hogy ha ő átesett volna a fertőzésen akkor biztosan nem adat be magának több oltást, mert annál jobb védettséget nem ad semmi ill azt is hogy akinek van 2db oltása annak és a víruson is átesett annak ártani nem árt de szüksége nincsen a 3. oltásra.

Ezzel szembemenve a kormány most ki akarja zsarolni mindenkiből a 3. oltást hiszen február 15-től a 2 oltás már nem oltás csak a 3.

2022. jan. 28. 10:58
A kérdező szavazást indított:
Rusvai már inkompetens a témában, teljesen be "Gődényeződött" nem lehet adni a szavára
Nincs igaza, én jobban tudom leírom miért
Igazat adok neki, túl van tolva a vírus hisztéria.
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Számos vizsgálat azt mutatta, hogy az átesés nem mutat az oltással egyenértékű védelmet, sokan egymás után többször megfertőződtek, hiába jössz állandóan ezen a nyálkahártya mániáddal, nem működik.
2022. jan. 28. 11:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja elfelejtettem, az ebben a videóban elhangottak miatt merült fel bennem a kérdés:

https://www.youtube.com/watch?v=qSSyZQQpBbI&t=121s

2022. jan. 28. 11:04
 3/10 A kérdező kommentje:

" hiába jössz állandóan ezen a nyálkahártya mániáddal, nem működik."

Linkeld be azokat a kérdéseket ahol ezzel jövök. Valszeg nem én tettem fel és ezt benézed, de kíváncsi vagyok hátha.

2022. jan. 28. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Egyes, nem írtál semmi újat, hiszen bárki bármennyiszer megfertőződhet!
2022. jan. 28. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert az oltást a legkönnyebb ellenőrizni. Nem kell mérni hozzá semmit.
2022. jan. 28. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

5

Én szívesen méretném! Nem értem, hogy miért az oltásokból van a biznisz, amikor ennyi erővel a védettségi vizsgálatokból is lehetne ugyanilyen bizniszt csinálni (tehát TAJ-ra, mint most az oltásokat) és ez jól is jönne, mert nem nyúlnának bele a szervezetembe!

Azt a két kémcső vért pedig szívesen leadom 4 havonta erre a célra!

2022. jan. 28. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5

Igen. És amikor valakinek az oltások nyomán sincs antija? Az így járt?

2022. jan. 28. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Most miért pontoztatok le?...
2022. jan. 28. 11:33
 9/10 A kérdező kommentje:

"Most miért pontoztatok le?..."

Valószínűleg azért mert nem akarnak érvelni(és nem is tudnak), de közben valahogyan mégis ki kell fejezni magukat. Nosza neki a pirosat megnyomják. Na ezért.

2022. jan. 28. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es

Talan jobban utana kene jarnod a dolgoknak, nem pedig oklendezni baromsagokat a te laikus "logikad" szerint.

[link]

Ez egy tanulmany az oltatlanok megfertozodeserol es a pfizer oltottak megfertozodeserol. Ezt a tanulmanyt izraeli kutatok vegeztek, fontos megemliteni hogy Izraelben egy ideje mar folyik a vakcinacio helyetti COVID-19 elleni gyogyszer kialakitasa (amit a majad lebont majd a testedben kifejti a hatasat es vegul kiurul napokon belul, mint egy sima aspirin peldaul)

A lenyege az, hogy:

- A pfizerrel oltottak 13-szor valoszinubben kaptak el a delta varianst mint az oltatlan szemelyek akik mar atestek korabban a COVID-19 fertozesen

Egy masik tanulmany, egy amerikai tanulmany. Fontos megemleiteni es kulonosen erdekes, hogy ezt a tanulmanyt a pfizer finanszirozta, es arra jutott hogy a pfizer vakcina sokkal hatekonyabb mint a termeszetes immunitas.

[link]

A lenyege az, hogy:

- A pfizer szerint a pfizer altal elvegzett kutatas soran szerintuk a pfizer vakcinak jobbak mint a termeszetes uton szerzett immunitas

Erdekes, hogy egy fuggetlen (izraeli) tanulmany azt mondja, hogy a termeszetes immunitas jobb mint a vakcinak altal szerzett immunitas. Fontos megemliteni, hogy ez az orszag erosen kutat vakcinakat lecserelo sima gyogyszerek utan - mi bajuk lehet a vakcinakkal?

Majd a pfizer hivatkozik egy pfizer tanulmanyra, amit a pfizer finanszirozott es a pfizer hagyott jova, majd a pfizer hitelesitette, hogy a pfizer vakcinajuk pedig jobb mint a termeszetes immunitas.

2022. jan. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!