Ha a fertőzésen való átesés nagyobb védelmet ad(ami tovább is tart) akkor miért kötelező a 3.dik oltás azoknak akik már voltak igazoltan fertőzöttek?
Ebben a videóban Rusvai is azt mondja hogy aki átesett a fertőzésen már annak kialakul, nyálkahártya immunitás, sejtes immunitás és az antitestes immunitás. A nyálkahártya immunitás a szervezet "bemeneti" nyílásain jelentkezik. De ez csakis kizárólag fertőződés után alakul ki, az oltás következtében nem alakul ki nyálkahártya immunitás. Ezenkívül a fertőzésen való átesettség után várható a leghosszabb védettségi idő mert a nyálkahártya immunitás halványodik a leglassabban az antitestes meg a leggyorsabban.
Azt is mondja Rusvai hogy ha ő átesett volna a fertőzésen akkor biztosan nem adat be magának több oltást, mert annál jobb védettséget nem ad semmi ill azt is hogy akinek van 2db oltása annak és a víruson is átesett annak ártani nem árt de szüksége nincsen a 3. oltásra.
Ezzel szembemenve a kormány most ki akarja zsarolni mindenkiből a 3. oltást hiszen február 15-től a 2 oltás már nem oltás csak a 3.
Ja elfelejtettem, az ebben a videóban elhangottak miatt merült fel bennem a kérdés:
" hiába jössz állandóan ezen a nyálkahártya mániáddal, nem működik."
Linkeld be azokat a kérdéseket ahol ezzel jövök. Valszeg nem én tettem fel és ezt benézed, de kíváncsi vagyok hátha.
5
Én szívesen méretném! Nem értem, hogy miért az oltásokból van a biznisz, amikor ennyi erővel a védettségi vizsgálatokból is lehetne ugyanilyen bizniszt csinálni (tehát TAJ-ra, mint most az oltásokat) és ez jól is jönne, mert nem nyúlnának bele a szervezetembe!
Azt a két kémcső vért pedig szívesen leadom 4 havonta erre a célra!
5
Igen. És amikor valakinek az oltások nyomán sincs antija? Az így járt?
"Most miért pontoztatok le?..."
Valószínűleg azért mert nem akarnak érvelni(és nem is tudnak), de közben valahogyan mégis ki kell fejezni magukat. Nosza neki a pirosat megnyomják. Na ezért.
1-es
Talan jobban utana kene jarnod a dolgoknak, nem pedig oklendezni baromsagokat a te laikus "logikad" szerint.
Ez egy tanulmany az oltatlanok megfertozodeserol es a pfizer oltottak megfertozodeserol. Ezt a tanulmanyt izraeli kutatok vegeztek, fontos megemliteni hogy Izraelben egy ideje mar folyik a vakcinacio helyetti COVID-19 elleni gyogyszer kialakitasa (amit a majad lebont majd a testedben kifejti a hatasat es vegul kiurul napokon belul, mint egy sima aspirin peldaul)
A lenyege az, hogy:
- A pfizerrel oltottak 13-szor valoszinubben kaptak el a delta varianst mint az oltatlan szemelyek akik mar atestek korabban a COVID-19 fertozesen
Egy masik tanulmany, egy amerikai tanulmany. Fontos megemleiteni es kulonosen erdekes, hogy ezt a tanulmanyt a pfizer finanszirozta, es arra jutott hogy a pfizer vakcina sokkal hatekonyabb mint a termeszetes immunitas.
A lenyege az, hogy:
- A pfizer szerint a pfizer altal elvegzett kutatas soran szerintuk a pfizer vakcinak jobbak mint a termeszetes uton szerzett immunitas
Erdekes, hogy egy fuggetlen (izraeli) tanulmany azt mondja, hogy a termeszetes immunitas jobb mint a vakcinak altal szerzett immunitas. Fontos megemliteni, hogy ez az orszag erosen kutat vakcinakat lecserelo sima gyogyszerek utan - mi bajuk lehet a vakcinakkal?
Majd a pfizer hivatkozik egy pfizer tanulmanyra, amit a pfizer finanszirozott es a pfizer hagyott jova, majd a pfizer hitelesitette, hogy a pfizer vakcinajuk pedig jobb mint a termeszetes immunitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!