Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a korrupció az...

Magyarországon a korrupció az élet minden részén egy gyökeresen megtalálható és jelenlevő dolog, vagy csak úri huncutság? Ha sikerül is leváltani a jelenlegi kormány pártot az ellenzékire, akkor a korrupció csökkenhet?

Figyelt kérdés
Kormány váltással gondolom nem lehet hamar eredményeket hozni, de a következő 10 évben a korrupció nem fog egyáltalán csökkeni, sőt csak durvulni fog?

2022. jan. 27. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Vicces hogy az elöszeretettel "kipcsakozó" ostoba ballibbek sírnak a korrupció miatt #urcsány Feri ölében. Vajon milyen szellemi degradaciót érezhettek?
2022. jan. 28. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
11: annál nagyobbat semmiképp, mint az a szavazóréteg, akiknek a miniferizős reklámok a színvonaluk
2022. jan. 28. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
MHM. szimpatizáns vagyok így releváns a siránkozasod,de csak megsúgom az általad preferált oldal sem jobb egy nuansznyit sem.
2022. jan. 28. 12:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi a jobb? Pontosabban milyen elvárások akkor a jók és elvárhatók manapság a politikai pártoktól?
2022. jan. 28. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:

4es vagyok

10%. Szerintem.

Ha max 10%-ot lopnak el belőle ÉS!! emellett az elkészült termék is tökéletesen működik és az átadása sem késik 1 hónapnál többet (mondjuk valami köztér vagy iinfrastruktúra esetén).

Szerintem (azaz számomra) ez az ami még belefér és nem fogok hőbörögni rajta.

De De csak ha ezek a feltételek együtt állnak. Ha időben adják át, jó is, de mocskosuldrága, az ugyanannyira nem jó, mintha reális áron működésképtelen, vagy másfél év késéssel adják át.

És őszintén, szerintem ezzel a 10%-al elég nagyvonalú voltam, tekintve hogy ez egy egymilliárdos beruházásnál már 100 millió forintot jelent, amiből lássuk be, egy ember egy egész életére megvan, ha nem veri el.

2022. jan. 28. 16:57
 16/16 anonim ***** válasza:

15ös vagyok

JA, és azt még hozzátenném a feltételekhez, hogy ha adott politikus korrumpálásából botrány kerekedik, akkor nem mentegetőzik, hanem lemond. Vigye a pénzt nyugodtan, csak legyen annyi gerince, hogy nem kezd el mutogatni meg hebegni-habogni, hanem lemon és kész.

Fejlettebb országokban az alapos, de be nem igazolt gyanú elég, hogy eg ypolitikus önmagától távozzon. Ha ilyen szintre eljutna a politikakultúránk... hát... itt beköszöntene az aranykor:D

2022. jan. 28. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!