Ennek miértelme volt? Ez kampány azt annyi?
2022. jan. 27. 17:02
11/22 anonim válasza:
Ja, hogy tábla lesz. Kíváncsi vagyok, lesz-e annyi kurázsi a magyarokban, hogy ellopják ezt a pofátlan propagandát.
12/22 A kérdező kommentje:
#10 dehogy nézem ennyire hülyének az embereket! A fideszt nèzem ennyire szemétnek, hogy ilyennel is képesek lennének kampányolni. De van abban valami amit mondasz, ez igaz.:)
2022. jan. 27. 17:22
13/22 anonim válasza:
#12 Miért hiszed egyből, hogy ez egy kampány? TE vagy az akinek egyből valami rossz jutott eszedbe. nekem nem jutott eszembe az hogy ezt csak kampányra lehetne használni és nem nézem hülyének az embereket, hogy egy ilyennel meg lehetne venni őket.
14/22 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdés volt kicsi szívem.
2022. jan. 27. 17:33
15/22 a fidesz komcsi párt válasza:
Ez már nagyon az alja, mindig van lejjebb!
16/22 anonim válasza:
#10 Olyan jól leírtad, hogy már majdnem elhittem! :D Akkor miért nem vésetik az összes fogyasztóvédelmi törvényt ugyanígy márványtáblára minden boltban, hiszen ez az indok mindenhol fennáll.
17/22 A kérdező kommentje:
Ne bántsátok! :(
2022. jan. 27. 17:46
18/22 anonim válasza:
Orbán Viktor hasra hízik nem hátra.
20/22 anonim válasza:
10. ezt el is hiszed?
Odamegy ellenőr bácsi a pulthoz, és szemrevételezi, hogy mennyi is egy kg "csirkeszárnyvég"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!