Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan a környezetedben...

Van olyan a környezetedben aki annak idején pufajkás, Ávós, vagy munkásőr volt, most micsoda?

Figyelt kérdés
Jól elvan a luxusnyugdíjából? Felveszi a 13-ik havit?

#nyugdíj #pufajka #luxusnyugdíj #ávós #munkásör
2022. jan. 27. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Határőr számít?
2022. jan. 27. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Vérbíró felmenőjű, berakták segghülyén valami gyárvezetőnek, a rendszerváltáskor amit onnan összelopott ingatlanokba fektette, ingatlankufár lett, aki a kispénzű embereket próbálja kiforgatni az ingatlanjaiból. Bár már ő is inkább továbbadta a bizniszt a gyerekének.
2022. jan. 27. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Munkásőr van. Csak panaszkodik hogy nem tud mit kezdeni a nyelvével. Mert anno olyan sokat kellett használnia bizonyos testrészek tisztára nyalására a pártvezető elvtársaknál.
2022. jan. 27. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
:)))
2022. jan. 27. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Fideszes
2022. jan. 27. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Határőrökből több is van. Élt a környéken egy öreg, aki kék ávós volt. Ma már nem él, de állítólag a halálos agyán bevallotta, hogy embereket kínzott, de én nem ismertem igazán, sosem beszéltem vele.

Nem ávós, meg pufajkás, de amikor Ausztriában voltam, akkor beszélgettem egy öreggel, aki egy SS hadosztály tiszthelyetteseként megjárta a Balaton melletti csatát 1945 tavaszán, a Tavaszi Ébredés Hadműveletet.

2022. jan. 27. 12:46
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Csak hogy tisztázzuk: a munkásőrök tudtommal nem kaptak érte (akiket ismerek azok biztosan nem) fizetést, meló mellett csinálták, szóval a nyugdíjukat sem azért kapják. Az ÁVH meg 1956-ban megszűnt.
2022. jan. 27. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
ezekből lettek a fidesztálibok
2022. jan. 27. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Én csak olyat tudok, aki mindig az 56-os megemlékezés napján kitette a házára a magyar zászlót. Közben meg a falu legnagyobb komcsi besúgója volt. Na az őrjöngő fidesztálib nyugdíjasokat is kb így képzelem el.
2022. jan. 27. 12:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Viccesek ezek a gyűlölködő munkásőr kérdések (válaszok) mert egy sereg olyan videó van (pl:filmhiradokonline.hu ahol a keresőbe ha beírod, hogy...munkásőr, akkor jelenleg 59 találatot kapsz amiből íme az egyik:

[link]

Hej, de betyár más világ volt ugyi?:-)

De a többi videó is mint KORDOKUMENTUM bizonyítja, hogy a valóság teljes mértékben szemben áll az itteni kérdésekkel, válaszokkal (mocskolódásokkal).

A munkásőr (bizonyítják a videók!) EMBER volt a javából akár férfi volt az illető, akár hölgy.

Erről ennyit.

A válaszom meg olyan 0%-os lesz, hogy ihaj-csuhaj:-)))

2022. szept. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!