Karácsonyt a KÉSZ is felszólította bocsánatkérésre, ám továbbra sem teszi. Tényleg ennyire nem érzi át a súlyát a sértésének?
Most ha személyesen a pápa is megkérné, ő erre sem reagálna semmit? Még mit vár, ki könyörögjön neki?
"Minden mögött a Fidesz bujkál?"
Valahogy úgy, igen. Nem véletlen korrupt az egsz rendszer egy-egy képviselő helyett, és nem véletlen ülnek fideszes emberek minden bizottságban meg vezető helyen. Ha nem rémlene, az ellenzék azért fogott össze, hogy ezt a mindent behálózó rendszert szüntesség meg. Mint ha egy kicsit le lennél maradva
Te magyarországon élsz? Hallottál valamely oktatásodban korrupcióról? Tudod mi az a fideszes lopás?
Normális vagy?
Várom válaszod, kedves.
Szóval bárki, aki kritizálni meri Karácsony Gergely sértő megszólalását, az csak is kizárólag egy fideszes szektaegylet lehet. Tudod, így a Fideszben gondolkodnak így az őket kritizálókról. Nem lehet, hogy ilyen logikával inkább fideszesnek kellene lenned?
"Keresztény Értelmiségiek Szövetsége? Ez valami Fidesz felszopó gittegylet?"
Nem az. Illetve jobban fogalmazva nem kéne annak lennie. Nálunk helyi szinten semmi köze a politikához. A helyi szervezet kultúrális rendezvényeket szervez, helyi műemlékvédelemmel foglalkozik.
1989-ben alakult az országos KÉSZ ilyen céllal, nem a fidesz hozta létre, semmi közük hozzá. Aztán lehet, hogy befészkelték magukat ide-oda, ahogy szokták, ezt nem tudom. A helyi szervezetektől függ, hogy ezt mennyire engedik. Nálunk nem szerencsére.
Karácsony nyilatkozata hasonlata valóban sértő számomra keresztényként. Jó lenne, ha bocsánatot kérne. De ebben az országban ennél nagyobb dolgokért sem szokás.
Karácsony Gergely Szilvesztert egyrészt nem szabad bántani. Ez az első és legfontosabb... Ugyanis, itt a Gykn rengeteg kéretlen, tudatlan Karácsony fan van, akik mindent és mindig kimagyaráznak, egy miatt... Karácsony legyőzte Tarlóst, és ez a szemükben elnézve az elmúlt 12 éve tartó folyamatos agyonverésüket, akkora tett, hogy Karácsony Gergely Szilveszter számukra szent és sérthetetlen.
De ha pl egy bizottság előtt azt mondja szó szerint, hogy " sz@rok rá"( idézet), vagy a mostani "szenteltvizelős" megnyilvánulását nézzük, akkor azt gondolom, hasonlóan Karácsony új mentorának ( MZP) mondatai után illene egyeseknek minimum elgondolkodni. Én elgondolkodtam, és ismét megállapítottam, hogy ezekre az emberekre a kutyámat nem bíznám rá, nem hogy egy főváros, illetve egy ország vezetését.
Vannak minimumok, amin egy politikus nem mehet túl. Ők rendszeresen megteszik, akár a parlamentben, akár egy facsebúkos nyavalyás posztban.
Emiatt számomra ők nem politikusok, hanem politikusnak tűnő tárgyak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!