Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Orbán Viktor...

Fideszesek, Orbán Viktor miért nem vitázik?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 09:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert igaza van. Mit vitatkozzon az, akinek igaza van?
2022. jan. 27. 09:44
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

#9 "Erosen ketelkedem MZP iskolai vegzettsegeiben mert ha valoban kijarta volna az iskolait, nem lenne ennyire degeneralt."

Sajnos ez nem így működik.

Diplomásként mondom, hogy a végzettség egyáltalán nem jelenti azt, hogy az illető akár csak normális lenne vagy minimálisan értelmes.

Annyit jelent, hogy ha sík hülye akkor is meg van győződve a maga felsőbbrendűségéről, hiszen papírja is van róla. Szerinte.

2022. jan. 27. 09:47
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
12-es ... igen ilyen is van, de ez az MZP nem rendelkezik csak papirokkal, mert iskolaba nem igen tudott jarni hiszen amerikaban es kanadaban volt eppen abban az idoben amikor az allitolagos iskolait vegezte.
2022. jan. 27. 09:49
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

A porszívóügynök ha ilyen kemény legény,Toroczkaival is vitázhatott volna,helyette inkább megfutamodott.Akkor most ki is a gyáva?

[link]

2022. jan. 27. 09:50
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
#13 Jogos szempont! :)
2022. jan. 27. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem semmi értelme... komolyan mondom.

Orbán Viktor elmondaná, hogy mit is tett a Fidesz 4-8-12 év alatt. Elmondaná, hogy minek milyen eredménye lett, mi tart fontosnak a jövőre nézve.

MZP meg elmondaná, hogy amit a Fidesz tett rossz, korruptak, új világot kell építeni, át kell alakítani ezt, meg azt, több pénzt adunk ennek, meg annak, nem veszekszünk az EUval, stb.

De ezeket vita nélkül is pontosan tudjuk, látjuk, halljuk.

Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy melyik út a szimpatikus neki.

Kedves kérdező, én Fideszesként le tudnám írni neked hosszú tömött sorokban, hogy miért szavazok a Fideszre...te ugyanúgy le tudnád erre írni, cáfolva b, amit írtam, hogy te miért nem szavaznál a büdös életben a Fideszre. Így van??

Oké...meg tudnának győzni kölcsönösen egymást bármiről???

Nem!

Na pontosan ez történne a miniszterelnök jelölti vitában is . Én mondom piros, te hogy fekete, Te mondod magas, én mondom alacsony....

2022. jan. 27. 10:03
 17/23 A kérdező kommentje:
Orbán retteg, ezért húzogatja a nyakkendőt meg nyalogatja a szájat, ez van :-)
2022. jan. 27. 10:03
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

#17 Ne, nem ez van.

Csak kínlódsz amiért nem csak leszerepelt az előválasztáson az összes tagpárt vezetője és nem kellett az összefogás szavazóinak egyikük se, de a "győztes" MZP - aki magát jobboldalinak hazudja, még csak fel se vállalja, hogy balliberális, mint ti, mert még neki is ciki, pártja sincsen - az is egy ilyen szerencsétlen miniferi.

Próbálsz hazudni te is reggel, éjjel meg este és kamuzni minden baromságot Orbánról, a fideszről és a fideszesekről.

valójában kétségbe vagy esve te is ahogy a társaid is, mert látjátok, hogy még akkor se sikerült megszólítani a szavazókat, ha kidobtátok a pártjaitok vezetőit a kukába egy ismeretlen párton kívüli kedvéért.

2022. jan. 27. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
46%
17# jó böfögés volt,...egészségedre!!!🥴😲🤣🤣
2022. jan. 27. 10:17
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

Orbán csak hazudni tud.

Szerintem ha nem az előre leírt kérdésekre olvasná fel a válaszokat, 2 perc alatt összezavarodna és egyvérzést kapna.

2022. jan. 27. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!